Hjemmeside for vores lokalsamfund - Bredstrup-Pjedsted
BPI spillede desværre en dårlig kamp idag - spillet fungerede ikke på en vanskelig bane. Vi må sige, at forskellen på en kunstgræsbane, og en knoldet forårsbane som Covia Arena er stor. Det gjorde desværre BPI frustrede og samtidigt følte spillerne, at de ikke kunne få spillet til at flyde som det gjorde i den første kamp, for mindre end 2 døgn siden. Det viste sig også, at det kunne flere af BPI spillerne ikke kapere, mange måtte ud og have pauser. Værst var det at holdets måske bedste spiller pt Philip Sander blev skadet i kampen i torsdags og dermed ikke var med i dag, det var synligt. BPI forsøgte i 1 halvleg og ligge pres på den Bosniske, men fik ikke produceret mange farlige chancer. Ja faktisk havde Den Bosniske 1 halvleg bedste chance lige inden pausen , men den klarede Dunner glimrende. BPI havde kampens første 20 minutter under kontrol , og store muligheder til Tobias Zentio og Johan Ladegaard som var helt alene med målmanden, men Johan skød desværre ved siden af målet.

Så scorede Den Bosniske efter et et hjørnespark som ramte overliggeren og riposten ramte en spiller i brystet, så var vi bagud 0-1. BPi forsøgte, at lægge pres på og Søren Fyn blev flytte frem angrebet i forsøg på med høje indlæg at fremskaffe uafgjort eller en sejr, men det lykkes ikke, Søren havde et enkelt godt forsøg.
I stedet scorede Den Bosniske til 0-2 på et flot kontraangreb, hvor man fint spillede uden om Stig Andersen og Dunner var chanceløs i målet, han havde endnu en stor redning til sidst og forhindrede en ydmygelse. Men ærgerligt at tabe en kamp, til en modstander som BPI bør kunne slå på en normal dag, men idag var vi mærket af torsdagens kamp, og til tider begyndte spillerne desværre at mundhugges for meget indbyrdes, det var ikke godt. men sådan er det jo ofte, når forventningerne er til mere, end der bliver leveret.

Alt ialt altså en dårlig kamp og synes det er svært at fremhæve mange spillere Dunner gjorde det fornuftigt i målet og Flemming Seehagen og Sten Andersen fightede fint, men slog også deres skæve afleveringer. Kampen skal bare i glemmebogen, også skal vi videre, heldigvis ved vi, at vi kan præstere bedre end dagens kamp tilsiger.
Ellers var det vel positivt, at kampen idag var forbudt for tilskuere pga corona restriktionerne - som I øvrigt er svær at forstå, virker ikke logiske, at der ikke må være tilskuere til en udendørsaktivitet, ja ihvertfald op til de 50 personer.
Men spillerne skal indstille sig på en hård kamp på lørdag når Smidstrup besøger Covia Arena, det bliver en intens kamp, vi må håbe banen kan blive bedre til på lørdag.

Efter kampen fik Martin Stigbjerg fuldt fortjent overrakt Henry Blunks mindepokal efter indtil videre 8 år i BPI, hvor Martin hele tiden har været et samlingspunkt både på og udenfor banen. Han har virkelig ydet og gør stadigvæk en stor indsats for BPI og har været en god ambassadør for BPI og skaffet flere nye medlemmer til klubben igennem tiden.

/Jørgen Hansen