Hjemmeside for vores lokalsamfund - Bredstrup-Pjedsted
41’ 0-1 Philip Sander (ass. Mads Dahl)
56’ 1-1
63’ 1-2 Philip Sander (ass. Tobias Zentio)
89’ 1-3 Tobias Zentio (straffespark)

Sent søndag eftermiddag var BPI en tur i Vester Nebel, for at møde Øster Starup/Vester Nebel som inden kampen lå på en næstsidste plads i puljen (en placering som BPI ville komme meget tæt på med et nederlag)
En kraftig modvind samt fraværet af et par mand fra den normale bagkæde gjorde, at ØSVN startede med, at få lagt et tryk på BPI’erne, men årvågent spil fra keeper Dunner og forsvaret gjorde, at stormen blev reddet af.
1. halvleg blev den tætte affære, som stillingen antydede, at det ville blive, men BPI åd sig mere og mere ind i kampen og var farlige på omstillinger fra trioen Dahl, Zentio og Sander. Knap 5min. før pausen fandt Dahl en fri Sander i dybden i venstre side, og han gjorde det sikkert til 0-1 som også var pausestillingen.
I 2. halvleg var det så BPI, som havde vinden i ryggen og dermed var kampbilledet vent på hovedet; desværre så meget at det også lykkedes ØSVN at udligne til 1-1 10 min. inde i 2. halvleg.

Generelt var ØSVN under et massivt pres (hvor deres målspark inden pausen røg fra felt til felt kom de nu knap til midten) og efter 63 min. sendte Zentio en god diagonalbold fra højre til venstre, hvor Sander endnu engang satte et par mand og bankede den i nettet til 2-1.
ØSVN begyndte at lide mere og mere af BPIs kombinationer (godt hjulpet af vinden og nogle gule kort til hjemmeholdet)
2-1 resultatet holdt til kampens sidste minut, hvor Zentio blive revet ned i feltet; det efterfølgende straffespark scorede han, som vanligt, selv sikkert på.
Kampens spiller blev den dobbelte målscore Philip Sander foran en hårdtarbejdende Johan Ladegaard på den centralemidtbane.
Med sejren og weekendens andre resultater sikrede BPI sig matematisk mod nedrykning; til gengæld ligger det nu i egne hænder, om det skal hedde serie 2 eller serie 3 til foråret.

Næste kamp er hjemme på Covia Arena hvor vi tager imod rækkens førerhold Vinding SF, kampen spilles lørdag 14:30 og vi håber at mange vil trodse efterårsvejret og komme og støtte holdet i sæsonens sidste hjemmekamp. Husk grillen er tæt og der vil være mulighed for at få provianteret.
Vinder BPI kampen, som vi er pisket til, hvis vi skal gøre os håb om direkte oprykning, realistisk set - skal vi nok også have 1 helst 3 point for at, kunne true Vejle Kammeraterne på rækkens 2 plads. Men med en sejr er BPI nr 1 i rækken men Vinding og Vejle Kammeraterne mangler at møde hinanden i en udsat kamp. Bliver BPI nr 2 i rækken venter en kvalifikationskamp mellem et andet serie 3 hold, som også slutter 2 i deres række - vil tro det bliver Skibet. Vinderen møder 3 sidst i den lokale serie 2 række, om en plads i serie 2.Det kan simpelthen næsten ikke blive mere spændende - kom på Covia arena - vi lover jer en kamp, hvor der bliver smæk for skillingerne.