Hjemmeside for vores lokalsamfund - Bredstrup-Pjedsted
BPI spillede en rigtig flot kamp i dagens kamp mod topholdet fra Vejle kammeraterne, på trods af, at vi havde afbud fra Johan Ladegaard og Stig Andersen der begge skulle til bryllup. De styre normalt den defensive midtbane, men Flemming Seehagen og Søren Fyn overtog pladserne og gjorde det glimrende.
Vejle Kammeraterne startede kampen bedst, da BPI helt bevidst startede forsinket og ikke ville overløbes af de hurtige Vejlespillere, men Sten Andersen og Jakob Dall samt indskiftede Simon Hauritz og Kenneth Stjernholm fik hurtigt styr på forsvaret.  Efter 13 min bragte Philip Sander BPI i spidsen, da Tobias 
Zentio fandt ham med en glimrende aflevering, Philip afdriblede en forsvar og målmanden og scorede sikkert.  Lidt efter havde Tobias Zentio et kanonskud på mål, men målmanden klarede flot til hjørnespark. Dette hjørnespark sparkede Martin Stigbjerg meget præcist, så Søren Fyn helt perfekt kunne time sit tilløb og pande på bolden i nettet til 2-0  også et brag af en scoring. Så lå overraskelsen i luften, men som så ofte før dummede BPI sig 2 min efter og hjælpetræner Anders KoK lavede et tyndt unødvendigt straffespark, ja han løb nærmest sammen med en Vejle. Vores målmand Dennis Lyngby var meget tæt på at redde det ellers velplacerede straffespark, da han fik begge hænder på bolden, ærgerligt men 2-1. Så begyndte vi, igen at blive nervøse og vejle overtog spillet og satte BPI under pres, men pludselig fik BPI en kontra, hvor Martin Stigbjerg glimrende fandt Mads Dahl i højreside og Mads trak flot ind i banen, og til sidst måtte Vejle Kammeraterne lave straffespark på Mads, måske ikke verdens største men det kunne fløjtes. Tobias Zentio sparkede iskoldt kulgen sikkert i nettet - han kiggede op og placerede bolden i modsat side, som målmanden sprang til.  Dvs 4 mål indenfor 11 minutter og BPI fortsatte med at presse på og forsvaret stod stadigvæk virkeligt flot. Tobias Zentio og Philip Sander som sled og slæbte som en sindssyg var hele tiden farlige, det var en fornøjelse og se på.
I 2 halvleg valgte BPI igen og starte lidt forsigtigt og Vejle Kammeraterne pressede på og havde bolden meget, men rigtig farlig blev det aldrig rigtigt, Dunner vores målmand lavede en enkelt fejl på et indlæg som blev headet lige forbi mål, men ellers var han sikker og stabil i sine indgreb flot kamp af ham. BPI hold stand i hele 2 halvleg og viste helt nye takter, det at vi lige pludselig kunne forsvare, og stå helt rigtigt på banen var dejligt at opleve, samtidig blev der fightet at alle mand på banen og tacklet så det sang i trækronerne omkring Covia Arena.  Kenneth Stjernholm, Flemming Seehagen og Sten Andersen og Simon Hauritz og selvfølgelig Philip Sander og Tobias Zentio skal specielt roses på et fremragende BPI mandskabt idag, en af sæsonens bedste kampe.  Nu er BPI faktisk i den situation, at vi er på 2 pladsen i rækken a point med Vejle Kammeraterne 16 point har begge hold og indbyrdes kampe er 4-4 i målscore, samme målforskel har vi også plus 9, men BPI har scoret flest mål nemlig 30 mod 22.
BPI er dog stadigvæk i den situation, at vi også endnu kan rykke ud af rækken da Øster Starup/Vester Nebel og Smidstrup har 10 point på rækkens 2 og 3 sidste plads  - SDU ligger sidst med 1 point.  Men da BPI skal mød Øster Starup næste gang  og de har SDU tilbage - bliver vi simpelthen nødt til at have 3 point mere for at være sikker på, at undgå nedrykningskamp. Der er 3 runder tilbage, Det er jo helt vanvittigt, at en række kan være så tæt, men det gør det spændende og interessant. Men kan BPI holde snuden i sporet og bevare denne gejst fra dagens kamp, bør vi hurtigt kunne komme i sikkerhed og koncentrer os om, at drille Vejle Kammeraterne, som var storfavorit til 2 pladsen, Vejle er inde i en dårlige stime og har nu ikke vundet i 3 kampe i træk.  Men husk nu BPI vi kan IKKE tillade os at undervurdere nogle modstandere i denne række er vi der ikke 100 procent, så taber vi.Næste kamp er søndag den 18/10 kl 16.00 på udebane mod Øster Starup/Vester Nebel i Vester Nebel.

I øvrigt kan jeg afsløre, at BPI netop har forlænget aftalen med Niels Pimenta som træner for holdet i 2021 og Anders KOK som hjælpetræner, de har begge gjort det fremragende og har skabt en virkelig god stemning i klubben til både kamp og ikke mindst træning, drengene hygger sig sammen og kammeratskabet er i top.