Hjemmeside for vores lokalsamfund - Bredstrup-Pjedsted
3’​0 - 1​Philip Sander (ass. Mathias Itzke)
25’​0 - 2​Philip Sander (ass. Tobias Zentio)
35’​0 - 3​Tobias Zentio (straffe)
40’​0 - 4​Philip Sander (ass. Tobias Zentio)
55’​0 - 5​Philip Sander (ass Tobias Zentio)
60’​1 - 5
75’​1 - 6​Tobias Zentio (ass. Mads Dahl)

Søndag var BPI i Kolding for at møde Den Bosniske IF, og det var en kamp, hvor der skulle tage revanche både for det omvendt opgør, som vi lidt ufortjent tabte 2-3.Samt ikke mindst for sidste weekends skuffende nederlag til Smidstrup/Skærup.
For en gangs skyld havde BPI alle mand klar til kamp, og der tegnede sig hurtig et billede af et forvandlet hold i forhold til sidste weekends blamage og allerede i det 3. minut gjorde Sander det til 0-1 efter en fin frispilning fra Itzke.
Efter ca. 20min. kom Zentio ind i stedet for en skadet Itzke, og Tobias Zentio havde ikke været på banen i mange minutter, før har fandt en fri Sander tæt på målet, som let kunne gøre det til 0-2.
10min. senere var Zentio igen fokus, da han blev revet ned i feltet, og på det efterfølgende straffespark, scorede han selv sikkert. 0-3.
5min inden pausen blev det også 0-4 og opskriften var den samme som ved 0-2-målet, Zentio som fandt en fri Sander som eksekverede sikkert.
Det blev også 0-5 til BPI, ca. 10min. inde i 2. halvleg sendte Dahl, Zentio i dybden men en fræk hælaflevering, målmanden halvklarede Zentios afslutning, men bolden sprang ud til Philip Sander som klaskede sin 4. scoring i kampen ind.
BPI sendte Sander videre til fødselsdag og kampen ind i lidt dødvande.
Med en halv time igen fik Den Bosniske reduceret til 1-5 på et lidt tyndt straffespark, og et kvarter før tid sørgede Zentio for, at det blev tenniscifre efter oplæg fra Mads Dahl.
Dejligt med en klar sejr og især var det godt, at vi fik afvist Den Bosniske, som faktisk kom med et godt tryk fra kampens start , og at forsvars præstationen mod SSIF forhåbentlig var en enlig svale.
Eneste hår i suppen var, at Itzke formentlig er ude et stykke tid, med det som lignede en fiberspringning.
Næste kamp er hjemme på Covia Arena lørdag d. 26/9 kl. 14:30 hvor vi tager imod rækkens bundprop fra Kolding SDU. Denne kamp skal gerne resultere i en sejr, så vi kan få lidt afstand til bunden af rækken inden vi skal møde rækkens tophold Vejle Kammeraterne og Vinding, desuden er vi oversidder i næste uge. Kom op og støt BPI i denne meget vigtige kamp. Poul vil have grillen tændt så kom op og få en hyggelig eftermiddag, med mulighed for en god gratis fodboldkamp og nyd en øl/vand samt en grilpølse - men husk at holde afstand og benytte de opstillede bænke.