Hjemmeside for vores lokalsamfund - Bredstrup-Pjedsted
15’ 0 - 1 Tobias Zentio (ass. Martin Stigbjerg Schmidt)
35’ 0 - 2 Stig Andersen (ass. Flemming Seehagen)
50’ 1 - 2
60’ 1 - 3 Tobias Zentio (ass. Stig Andersen)
78’ 1 - 4 Søren ‘Fyn’ Andersen (ass. Tobias Zentio)

BPI spillede fredag aften efterårssæsonens anden kamp og i modsætning til sidste weekends lidt ufortjente nederlag på 2-3 til Den Bosniske, så blev det denne aften til en fortjent 1-4-sejr.
BPI satte sig på spillet fra starten af og efter ca. et kvarter spiller Martin, Zentio fri i højre side lidt udenfor feltet og så var der ikke så meget betænkningstid, 0-1 efter en stærk afslutning.
Kampen fortsatte med BPI som det dominerende hold, mens SDU mere satte deres lid lange bold til en stærk angriber godt suppleret af navnkundige ‘Isco’.
Efter lidt over en halv time kommer BPI og på 0-2 efter nogle skarpe kombinationer i vores højre side finder Flemming elegant en fri Stig tæt under mål som laver et ‘tap in’ som Sterling nok havde skovlet over.
0-2 ved pausen.
Kort inde i anden halvleg havde SDU en seance på en 3-5 hjørnespark lige i streg og på det sidste af disse lykkedes det dem at få reduceret til 1-2.
BPI’erne gik dog ikke i panik pga. reduceringen, men fortsatte med være spilstyrende og efter ca. et kvarter af anden halvleg blev det også 1-3, denne gang var det Stig som assisterede til Zentio i venstre side som med en flot afslutning i det lange hjørne bragte BPI op med 2.
Kampens afgørelse faldt med lidt over 10min igen. Målet kom efter et hjørne som SDU ikke fik clearet ordentligt, så den endte uden ved Martin som så lagde den ind i panden på Zentio som var mm. fra et hattrick, men han måtte se sit hovedstød prelle af på stolpen. Heldigvis var Søren ’Fyn’ blevet oppe i feltet og var hurtigst over riposten, 1-4.
Kampens spiller blev den dobbelte målskytte Tobias Zentio i en kamp hvor alle bestemt kunne være deres indsat bekendt.
En vigtig sejr inden vi på lørdag skal en tur til Vejle og møde Kammeraterne, nok puljens stærkes hold.