Hjemmeside for vores lokalsamfund - Bredstrup-Pjedsted

Serie 4: BPI - Amnitsbøl/Egtved 9-1 (6-0)

2. pinsedag havde vi besøg af Amnitsbøl/Egtved på Santrol Arena. Med et nederlag i dagens kamp kunne det måske blive spændende i nedrykningskampen, men drengene ville det anderledes.

Vi har en god snak i omklædningsrummet inden kampen, og vi er helt klar over hvordan vi skal gribe kampen og modstanderen an. Modstanderen kommer måske ikke helt i stærkeste opstilling, da deres 1. hold er i gang med at redde livet i serie 2, men lad det nu ligge, for BPI ville frem over stepperne.

Der er ikke spillet mere end 8 minutter, da vi kommer foran ved Fyn - Det er Graus der sender indlægget fra venstre side, og Fyn står rimelig umarkeret på midten til at sætte sidste fod på. Det bliver 2-0 ved Hauritz på et lidt spøjst hovedstødsmål i det 13. minut.

I det 19. minut kommer en af kampens detaljer. Vi får tilkæmpet os et frispark udenfor feltet, og det skal Simon Grauslund selvfølgelig sparke - Det er yderst sjældent han brænder på disse frispark - og det var heller ikke tilfældet i dag.

Frederik Mønster får gang i scoringen igen med sit mål til både 4-0 og 5-0 - Lad os håbe vi får startet en stime, så han er varm de sidste to kampe.

Det bliver 6-0 lige inden pausen ved Søren Fyn.

Lige efter pausen får vi gang i udskiftningerne - Ramon og Michael bliver sendt på banen. Intensiteten var ikke på samme højde i middagsvarmen, og vi var foran med 6-0, mod et hold der meget lidt havde været på vores banehalvdel.

Heldigvis ville de indskiftede spillere også lege med, og efter en times spil dukkede Ramon op i feltet og gjorde det til 7-0.

Modstanderen fik lige et enkelt løb i anden halvleg, og den flugter han sådan set meget godt i kassen - et rigtigt flot mål, men jubelen var meget begrænset.

Så er der lige 20 minutters måltørke på Santrol Arena - så i mellemtiden er Emil Erbs kommet på banen, og han modtager en stikning fra Michael Stigbjerg og scorer køligt til 8-1.

Den samme Emil Erbs bevarer overblikket til sidst i kampen og sender en flad bold ind til Jonas Sørensen, som scorer til slutresultatet 9-1.

Det var en god kamp for selvtilliden og målscoren. Dagens modstander kom ikke med ret meget, men jeg syntes ikke at det skal tage noget fra drengene, som specielt i første halvleg spiller sig ud. Vi stod godt i kæderne - målene blev fordelt over flere spillere, og pilen peger opad.

Vi har nu 4 point op til en "måske-oprykkende-2.plads" med to kampe igen, og begge hjemme på Santrol Arena. Lørdag den 10 juni kl.: 15:30 tager vi i mod Smidstrup - som lige pt. har 2. pladsen - Men vi har revanche til gode efter en forfærdelig første halvleg i den første kamp. DET SKER IKKE IGEN.