Hjemmeside for vores lokalsamfund - Bredstrup-Pjedsted
BPI spillede en skuffende kamp Kristi Himmelfartsdag, det blev en kamp for man manglede den sidste gejst og vilje. Men Heldigvis var Mads Dahl knivskarp, han scorede 2 gange inden for et kvarter i 2 halvleg på 2 pragtmål og begge gange fra oplæg af Tobias Zentio. Men i stedet for at fortsætte med aggressivt spil overlod BPI initiativet til Øster Starup og det blev straffet 10 minutter før tid udlignede mam og 5 minutter senere kom Øster Starup foran. Vores målmand Dunner havde holdt BPI inde i kampen i 2 halvleg med flere gode redninger, men han var prisgivet ved scoringerne.

BPI startede ganske enkelt dagens kamp som lyn og torden, og spillede den bedste 1 halvleg i de sidste mange år. BPI kom foran med 1-0 på et smukt mål af Tobias Zentio som flot blev spillet fri af Ramon Dias og afsluttede fra kanten af straffesparksfeltet og allerede i kampens 4 minut blev det 2-0, da KFUMs udmærkede målmand Mads Mathiasen fejlede et indgreb næsten oppe ved banens midte, Tobias nåde først til bolden og afdriblede et par KFUM spillere og kunne med et præcis fladt spark bringe BPI foran 2-0. Et kuriøst mål.

BPI spillede desværre en dårlig kamp idag - spillet fungerede ikke på en vanskelig bane. Vi må sige, at forskellen på en kunstgræsbane, og en knoldet forårsbane som Covia Arena er stor. Det gjorde desværre BPI frustrede og samtidigt følte spillerne, at de ikke kunne få spillet til at flyde som det gjorde i den første kamp, for mindre end 2 døgn siden. Det viste sig også, at det kunne flere af BPI spillerne ikke kapere, mange måtte ud og have pauser. Værst var det at holdets måske bedste spiller pt Philip Sander blev skadet i kampen i torsdags og dermed ikke var med i dag, det var synligt. BPI forsøgte i 1 halvleg og ligge pres på den Bosniske, men fik ikke produceret mange farlige chancer. Ja faktisk havde Den Bosniske 1 halvleg bedste chance lige inden pausen , men den klarede Dunner glimrende. BPI havde kampens første 20 minutter under kontrol , og store muligheder til Tobias Zentio og Johan Ladegaard som var helt alene med målmanden, men Johan skød desværre ved siden af målet.

Sent torsdag aften skulle BPI en tur til Kolding i sæsonens første kamp. Det var en kamp som oprindeligt skulle have været afviklet 2. Påskedag, men i stedet blev spillet sent torsdag aften grundet sne og slud på den oprindelige kamp dato. Inden kampen blev der fokuseret og talt meget omkring det defensive arbejde, der skal ligges for dagen, da vi til tider bliver for ukoncentreret og laver for mange uprovokeret fejl. Vi har positivt set, et ry for at score mange mål, men desværre også indkassere en del , så det vil helt klart være et af fokusområderne igennem sæsonen.

41’ 0-1 Philip Sander (ass. Mads Dahl)
56’ 1-1
63’ 1-2 Philip Sander (ass. Tobias Zentio)
89’ 1-3 Tobias Zentio (straffespark)

Sent søndag eftermiddag var BPI en tur i Vester Nebel, for at møde Øster Starup/Vester Nebel som inden kampen lå på en næstsidste plads i puljen (en placering som BPI ville komme meget tæt på med et nederlag)
En kraftig modvind samt fraværet af et par mand fra den normale bagkæde gjorde, at ØSVN startede med, at få lagt et tryk på BPI’erne, men årvågent spil fra keeper Dunner og forsvaret gjorde, at stormen blev reddet af.
1. halvleg blev den tætte affære, som stillingen antydede, at det ville blive, men BPI åd sig mere og mere ind i kampen og var farlige på omstillinger fra trioen Dahl, Zentio og Sander. Knap 5min. før pausen fandt Dahl en fri Sander i dybden i venstre side, og han gjorde det sikkert til 0-1 som også var pausestillingen.
I 2. halvleg var det så BPI, som havde vinden i ryggen og dermed var kampbilledet vent på hovedet; desværre så meget at det også lykkedes ØSVN at udligne til 1-1 10 min. inde i 2. halvleg.

BPI spillede en rigtig flot kamp i dagens kamp mod topholdet fra Vejle kammeraterne, på trods af, at vi havde afbud fra Johan Ladegaard og Stig Andersen der begge skulle til bryllup. De styre normalt den defensive midtbane, men Flemming Seehagen og Søren Fyn overtog pladserne og gjorde det glimrende.

14’ 1 - 0 Mads Dahl (ass. Sten Andersen)
35’ 2 - 0 Tobias Zentio (ass. Martin Stigbjerg Schmidt)
36’ 2 - 1
40’ 3 - 1 Mads Dahl (ass. Tobias Zentio)
45’ 4 - 1 Stig Andersen (ass. Mads Dahl)
48’ 5 - 1 Tobias Zentio (ass. Sten Andersen)
61’ 5 - 2
63’ 5 - 3
69’ 5 - 4
90’ 6 - 4 Tobias Zentio (ass. Jacob Dall)

3’​0 - 1​Philip Sander (ass. Mathias Itzke)
25’​0 - 2​Philip Sander (ass. Tobias Zentio)
35’​0 - 3​Tobias Zentio (straffe)
40’​0 - 4​Philip Sander (ass. Tobias Zentio)
55’​0 - 5​Philip Sander (ass Tobias Zentio)
60’​1 - 5
75’​1 - 6​Tobias Zentio (ass. Mads Dahl)

BPI spillede desværre en kamp langt under normalt niveau for vores forsvarspil og defensiv midtbane. Det hele sejlede rundt og Smidstrup kom i spidsen efter 8 minutter , heldigvis fik Tobias Zentio hurtigt skaffet balance i regnskabet. Smidstrup bragt sig på 1-2 efter 20 minutter på et meget flot hovedstød som gik i nettet helt oppe i det ene målhjørne uden chance for Ramon Dias som fik debut som målmand og det slap, han faktisk fint fra selvom vi indkasserede 6 mål. Det siger jo også lidt om forsvarets præstation i dagens kamp. Smidstrup fik scoret til 1- 3 efter 35 minutter, og det holdt til halvleg.

19’ 1 - 0
57’ 1 - 1 Tobias Zentio (ass. Sten Andersen)
75’ 1 - 2 Philip Sander (ass. Tobias Zentio)
93’ 2 - 2

BPI gik ind til kampen som underdogs mod Vinding som havde vundet deres første tre kampe.
Vinding havde medvind i første halvleg og med den fik de sat BPI under et vist pres, hvilket ikke var den store overraskelse ,da BPI havde aftalt at stå rimelig kompakt for ikke, at gik et ungt Vindingmandskab fik for meget plads at løbe i.