Hjemmeside for vores lokalsamfund - Bredstrup-Pjedsted
41’ 0-1 Philip Sander (ass. Mads Dahl)
56’ 1-1
63’ 1-2 Philip Sander (ass. Tobias Zentio)
89’ 1-3 Tobias Zentio (straffespark)

Sent søndag eftermiddag var BPI en tur i Vester Nebel, for at møde Øster Starup/Vester Nebel som inden kampen lå på en næstsidste plads i puljen (en placering som BPI ville komme meget tæt på med et nederlag)
En kraftig modvind samt fraværet af et par mand fra den normale bagkæde gjorde, at ØSVN startede med, at få lagt et tryk på BPI’erne, men årvågent spil fra keeper Dunner og forsvaret gjorde, at stormen blev reddet af.
1. halvleg blev den tætte affære, som stillingen antydede, at det ville blive, men BPI åd sig mere og mere ind i kampen og var farlige på omstillinger fra trioen Dahl, Zentio og Sander. Knap 5min. før pausen fandt Dahl en fri Sander i dybden i venstre side, og han gjorde det sikkert til 0-1 som også var pausestillingen.
I 2. halvleg var det så BPI, som havde vinden i ryggen og dermed var kampbilledet vent på hovedet; desværre så meget at det også lykkedes ØSVN at udligne til 1-1 10 min. inde i 2. halvleg.

BPI spillede en rigtig flot kamp i dagens kamp mod topholdet fra Vejle kammeraterne, på trods af, at vi havde afbud fra Johan Ladegaard og Stig Andersen der begge skulle til bryllup. De styre normalt den defensive midtbane, men Flemming Seehagen og Søren Fyn overtog pladserne og gjorde det glimrende.

14’ 1 - 0 Mads Dahl (ass. Sten Andersen)
35’ 2 - 0 Tobias Zentio (ass. Martin Stigbjerg Schmidt)
36’ 2 - 1
40’ 3 - 1 Mads Dahl (ass. Tobias Zentio)
45’ 4 - 1 Stig Andersen (ass. Mads Dahl)
48’ 5 - 1 Tobias Zentio (ass. Sten Andersen)
61’ 5 - 2
63’ 5 - 3
69’ 5 - 4
90’ 6 - 4 Tobias Zentio (ass. Jacob Dall)

3’​0 - 1​Philip Sander (ass. Mathias Itzke)
25’​0 - 2​Philip Sander (ass. Tobias Zentio)
35’​0 - 3​Tobias Zentio (straffe)
40’​0 - 4​Philip Sander (ass. Tobias Zentio)
55’​0 - 5​Philip Sander (ass Tobias Zentio)
60’​1 - 5
75’​1 - 6​Tobias Zentio (ass. Mads Dahl)

BPI spillede desværre en kamp langt under normalt niveau for vores forsvarspil og defensiv midtbane. Det hele sejlede rundt og Smidstrup kom i spidsen efter 8 minutter , heldigvis fik Tobias Zentio hurtigt skaffet balance i regnskabet. Smidstrup bragt sig på 1-2 efter 20 minutter på et meget flot hovedstød som gik i nettet helt oppe i det ene målhjørne uden chance for Ramon Dias som fik debut som målmand og det slap, han faktisk fint fra selvom vi indkasserede 6 mål. Det siger jo også lidt om forsvarets præstation i dagens kamp. Smidstrup fik scoret til 1- 3 efter 35 minutter, og det holdt til halvleg.

19’ 1 - 0
57’ 1 - 1 Tobias Zentio (ass. Sten Andersen)
75’ 1 - 2 Philip Sander (ass. Tobias Zentio)
93’ 2 - 2

BPI gik ind til kampen som underdogs mod Vinding som havde vundet deres første tre kampe.
Vinding havde medvind i første halvleg og med den fik de sat BPI under et vist pres, hvilket ikke var den store overraskelse ,da BPI havde aftalt at stå rimelig kompakt for ikke, at gik et ungt Vindingmandskab fik for meget plads at løbe i.

BPI spillede en rigtig fin kamp idag mod Øster Starup og vandt fuldt fortjent med 1-0. BPI satte sig på kampen fra start og var toneangivende i hele halvlegen, men det massive spilovertal gav for få chancer. Vi skulle helt hen til det 31 minut af 1 halvleg, hvor Martin Stigbjerg, glimrende fandt Tobias

Zentio i straffesparkfeltet. Tobias kanonerede kuglen i kassen fra lige omkring straffesparksplettet en flot scoring. BPI skabte mange halve chancer - men fik ikke scoret yderligere. Men vores forsvar med Jacob Dall og Søren Fyn afviste alle lange bolde fra Øsster Starup specielt deres i særklasse

stærkeste spiller Nikolaj Boutrup Christensen var en glimrende styrmand for dem, og spillede hele tiden meget lange bolde. Nikolaj er tidligere divisionspiller i Vejle B og Kolding IF. BPI var glimrende indstille på dette fra træner Niels Pimenta - intet overraskede os.

BPI spillede en god 1 halvleg mod favoritterne fra Vejle. Vi satte os på kampen fra starten og udnyttede klogt medvinden til flere gode angreb. Det var helt fortjent, at Mads Dahl bragte BPI i sidsen med 1-0 på et pragtfuldt skud fra kanten af straffesparksfeltet - bolden gik i mål helt ude ved stolpen. Flot forarbejde af Mathias Itzke.

15’ 0 - 1 Tobias Zentio (ass. Martin Stigbjerg Schmidt)
35’ 0 - 2 Stig Andersen (ass. Flemming Seehagen)
50’ 1 - 2
60’ 1 - 3 Tobias Zentio (ass. Stig Andersen)
78’ 1 - 4 Søren ‘Fyn’ Andersen (ass. Tobias Zentio)

Serie 4: BPI - Amnitsbøl/Egtved 9-1 (6-0)