Bredstrup-Pjedsted - BPI vinder i et turbulent opgør mod Fredericia KFUM
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

BPI vinder i et turbulent opgør mod Fredericia KFUM

Byens hold vandt 4-2 over Fredericia KFUM i torsdagens opgør, hvor det blev til hele fem mål i 2. halvleg.

Det var opsat BPI-hold, der var klar til kamp mod Fredericia KFUM, som er rækkens bunddrop, dog skulle det vise sig at være en sværere kamp end som så. Det begyndte dog godt for de gule. Efter en nedslagtning udenfor KFUM’s straffesparksfelt, hvorefter Martin Stigbjerg Schmidt hamrer bolden over i målmandens side, det er som om målmanden er groet fast til jorden, 1-0 til BPI. Herefter sidder BPI også på spillet, hvor der ovenikøbet falder et par friløbere til den hurtige angriber, Mathias Itzke, men han mangler dog den sidste skarphed.

1-0 er pausestillingen.

Efter pausen er det som om koncentrationen falder en anelse, hvorimod KFUM har fået mod for deres spil. Blot ti minutter inde i 2. halvleg har Fredericia KFUM nemlig formået at vende 1-0 til 1-2 i KFUM’s favør, en skuffende start på 2. halvleg. Det var tydeligt at se, at Fredericia KFUM ville holde føringen hjem, da de efter 2-1 scoringen stod 11 mand på egen banehalvdel. Det medførte at BPI sad på spillet resten af kampen, de fik skubbet spillet helt op på banens sidste tredjedel. Jens Ladegaard er driblet ud på kanten med bolden i håb om at kunne slå et indlæg, dog har bolden retning mod målet, hvilket målmand ser alt for sent og bolden går i nettet til en udligning til 2-2. BPI ville mere, kort tid efter slår Peter Svendsen en fremragende bold fra midtercirklen i dybden, hvor den altid hurtige, Mathias Itzke, får sendt bolden i netmaskerne efter en svær afslutning fra 2. sals højde, 3-2 til BPI. I slutminutterne kan det tydeligt ses, at KFUM ligner et hold der mere eller mindre har opgivet kampen, hvilket også kan ses, da Tobias Zentio bliver spillet fri gennem KFUM’s bagkæde, hvorefter han eksekverer bolden sikkert forbi målmanden til 4-2.

4-2 er slutstillingen.

Med torsdagens sejr over Fredericia KFUM, spiller BPI sig op på en flot 2. plads. Næste kamp er mod topholdet fra SDU Kolding, der bliver afviklet mandag d. 10. juni på Covia Arena, så kom ud og støt op om holdet. BPI er blot tre point fra førstepladsen, så tre point mod SDU vil sende BPI på førstepladsen, hvis der vindes med mere end tre mål. Vi har brug for jeres støtte til de sidste kampe.