Bredstrup-Pjedsted - BPI i skuffende nederlag mod Seest B
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

BPI i skuffende nederlag mod Seest B

Det var en skuffende præstation af byens hold, da de søndag d. 12. maj var på besøg i Seest B.

BPI kom da også skidt fra start mod Seest, hvor de efter deres ene angriber løber fra bagkæden og banker bolden ind i netmaskerne. 1-0 til Seest B.
Begge hold kæmpede med at få styr på deres spil i lange perioder af første halvleg, men kort inden pause skulle de gule da lave en udligning, det var Johan Ladegaard Jensen, der stod for et sjældent hovedstødsmål - dog efter et millimeter præcist indlæg fra Mads Dahl Kruse.

1-1 er pausestillingen.

Selvom der i pausen var stor enighed om, at spillet skulle forbedres i 2. halvleg og at vi klart var et bedre hold, ramte BPI ikke det ellers formidable niveau, som tidligere er set i sæsonen. Kort inde i 2. halvleg får Seest en kontramulighed, som de også udnytter til perfektion, da deres hurtige kant tager et løb på omtrent 40 meter, hvorefter han slår et indlæg, som normalt kun ses i professionel fodbold, ind til en medspiller, som sender bolden bag Emil Møller, der var chanceløs i denne situation.
Herefter står meget af spillet på et spilovertag til BPI de sidste 35 minutter, men desværre uden scoring.

Slutfløjtet lyder - 2-1 til Seest B.

Søndagens resultat betyder, at BPI desværre falder lidt i tabellen, men stadig er med i kampen om oprykning.

Næste kamp er i pokalturneringen, hvor BPI tager imod Erritsø GIF (S3), som bliver spillet tirsdag d. 14. maj på Covia Arena, et lokalopgør, hvor det vil betyde en hel del for klubben at se en masse tilskuere på lægterne. Der vil være mulighed for at få noget at drikke, samt en pølse fra grillen. Så kom og støt op om byens hold.

Holdleder
Rasmus Pedersen