Bredstrup-Pjedsted - BPI videre til Pokalturneringens 4. runde
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

BPI videre til Pokalturneringens 4. runde

Sæsonens bedste kamp for de gules vedkommende, blev afgjort efter 120 minutters spil mod stærkt Vejle FC, hvor slutstillingen blev 1-0.

Tirsdagens opgør i Sydbank Pokalturneringen var mod et stærkt serie 3 hold fra Vejle, som også er rykket ned fra serie 2. Der skulle gå 116 minutter før der blev lukket op for målkontoen. Målet blev scoret af frisparksspecialisten, Simon Grauslund, der med noget af en perle scorede fra 35 meter - målmanden blev snydt af ’Graus’’ skruebold, som så ud til at skulle gå mod det ene hjørne, men skruer på mirakuløsvis over i det modsatte, helt uden chance for Vejle FC’ keeper, som ellers havde spillet en forrygende kamp, hvor han havde taget flere friløbere. Det var dog ikke kun Vejle FC’ keeper, der havde en god kamp i målet, det var også hjemmeholdets, Emil Møller, som uden tvivl stod sin bedste kamp hidtil.

Det var en forrygende præstation af hjemmeholdet, hvor samtlige mænd i de gule trøjer spillede en kamp til UG. Ifølge formanden, Jørgen Hansen, var det også sæsonens bedste kamp på Covia Arena.

Med tirsdagens sejr er BPI videre i pokalturneringen. Onsdag var der lodtrækning til pokalturneringens 4. runde, den næste modstander lyder på lokalrivalerne fra Erritsø GIF (S3). Kampen bliver afholdt tirsdag d. 14. maj på Covia Arena, hvor der igen vil være mulighed for at få en pølse. Så lad os alle sørge for at gutterne får en god oplevelse og være den 12. mand til at sende dem videre i pokalturneringen.

Næste turneringskamp bliver spillet søndag d. 12. maj i Seest, hvor byens hold skal have tre point for at holde topplaceringen.  

Holdleder
Rasmus Pedersen