Bredstrup-Pjedsted - Serie 4 sejrer igen
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

Serie 4 sejrer igen

Det var et afbudsramt serie 4 hold, der i lørdagens kamp mod Dalby GF hev en smal sejr hjem på 4-3.

Efter en sejr i sidste weekend mod lokalholdet fra Erritsø, skulle serie 4 igen ud for at jagte 3 point. Der havde i ugens løb været problemer med opvisningsbanen i Dalby, ifølge Dalbys cheftræner var det grundet den meget regnfulde marts måned, men efter et par solskinsdage stod plænen som taget ud af en Premier League kamp.
Spillet var dog langt fra en Premier League kamp, en fejlaflevering i Dalbyforsvaret sender Mathias Itzke afsted 1mod1, den hurtige skarpretter løber fra modstanderen og lopper bolden henover Dalbymålmanden, 1-0 til de gule efter 20 minutter. Ingen tvivl om, at frustrationerne hobede sig op for hjemmeholdet, og netop frustrationerne blev ikke mindre, da Dalbyforsvaret blot syv minutter efter laver selv samme fejl og sender bolden for fødderne af den skudstærke Mads Kruse Dahl, som med et knastørt hug fra 25 meter hamrer bolden den ene målstolpe, 2-0 til BPI. Forrygende start af de gule, der blot havde en enkelt udskifter med til opgøret. Efter en længere periode, hvor BPI er presset helt i bund, får Dalby tilkæmpet sig et hjørnespark mod slutningen af 1. halvleg - en dropbold ind mod de hovedstødsstærke Dalbyspillere, men bolden falder uberørt ned i det lille målfelt, hvorefter den bliver banket ind til 2-1.

2-1 til BPI er pausestillingen.

Trætheden kunne tydeligt ses i øjnene på de hårdt fightende spillere fra BPI, men de vidste at de måtte give sig 120%, for at kampen skulle holde hjem. Men blot fire minutter inde i 2. halvleg bliver der udlignet til 2-2 på et afrettet langskud, uden chance for målmanden, Emil Møller, der igen havde et hav af afgørende redninger. Men det var ikke noget, som skulle slå de gule ud af kurs, omtrent et kvarter senere opstår en omstillingsmulighed sig, hvor Philip Sander driver bolden fremad, fremragende kombinationer mellem ham og Mads Kruse Dahl, sender bolden for fødderne af Alexander ”AP” Pavasovic, som iskoldt drejer bolden over i det lange målhjørne, 3-2 til BPI. En længere periode med dybe frustrationer fra Dalby, som ender op mundhuggeri, som dommeren hurtigt får kontrollen over. Pludselig går det hurtigt, Dalby kommer igennem på venstrekanten, hvorefter de får sendt et faldt indlæg ind mod boksen, som resulterer i endnu en udligning, 3-3. Dalby var virkelig opsatte på at hive de tre point hjem, det var tydeligt at de ikke trak sig i nærkampene, dette kunne også ses efter der bliver sendt en høj bold frem mod Philip Sander, som bliver stemplet i hovedet, som resulterer med en flænge i panden, det stod nu klart at kampen ikke længere var for sarte sjæle. Små 10 minutter før slutfløjt, sender Mads Kruse Dahl bolden i målet til slutstillingen 4-3, et vidunderligt hovedstød fra kanten af det lille målfelt, efter en klodset situation af Dalbys målmand, som bokser bolden direkte op i luften.

Slutfløjtet har lydt - 4-3 til BPI.

Dagens sejr sender BPI til tops i tabellen med to point ned til Seest B på 2. pladsen. Kampens spiller blev Kennefth Stjernholm, der med sine intense løb frem i banen og sit sublime forsvarsspil, spillede en fremragende kamp.

Næste kamp spilles mod lokalrivalerne fra Fredericia KFUM torsdag d. 11 april i KFUM Parken klokken 19:00. Kom og støt op om byens hold!

Holdleder
Rasmus Pedersen