Bredstrup-Pjedsted - Sejr trods manglende skarphed
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

Sejr trods manglende skarphed

Sæsonens første turneringskamp bød på et målorgie i serie 4 kampen mellem BPI og Erritsø GIF, hvor byens hold vandt med 4-2.

BPI har haft en fremragende pre-season, hvor vi er gået ubesejret gennem træningsturneringen med en målscore på 19-5.

Det var dog ikke til at se i dagens opgør mod Erritsø, at denne stime skulle fortsætte. Erritsø lægger et utrolig højt pres fra kampens begyndelse, som virker til at overraske det blå/gule forsvar og skaber diverse fejlafleveringer. Kampens første chance skulle da også komme fra Erritsø, som mildest talt kører BPI rundt i de første 30 minutter, men en velspillende Emil Møller i BPI-målet friholdte BPI fra, at være bagud minimum 2-0, hvor han napper den ene bold efter den anden inde på stregen. 
Efter 31 minutter er det dog som om, at der kommer liv i BPI-mandskabet, som får gang i afleveringsspillet. En aflevering gennem kæderne rammer én af dagens fem debutanter, Jonas Worm Schou, inde i feltet, hvor han modtager bolden og vender på en tallerken, hvorefter han bliver nedlagt - dommeren peger resolut på straffesparkspletten. En anden af dagens debutanter, Peter Svendsen, står klar til at sparke sæsonens første straffespark, han placerer bolden usvigeligt sikkert nederst i højre målhjørne. 
Målet til 1-0 gav gutterne lidt gejst, det var som om, at der var kommet lidt mere ro på spillet, og hvor afleveringerne blev bedre, men ikke noget at råbe hurra for. Ikke længe efter 1-0 målet bliver Philip Sander sendt afsted alene mand mod 3 Erritsø forsvarsspillere, han får hurtig, sat den første mand og fortsætter ubestridt mod målet. Herefter sætter han næste mand med en yderst flot skudfinte, hvorefter han hamre bolden fra kanten af feltet ned i venstre målhjørne.

2-0 er pausestillingen.

Trods resultatet bliver der fra cheftræner, Jan Juul, uddelt en mindre skideballe i pausen. Det var dog ikke nok til at skulle holde fokus fra begyndelsen af 2. halvleg. Ikke mindre end 2 minutter skulle der gå, før Erritsø fik reduceret til 2-1. 
Herefter, havde Erritsø momentum i en længere periode, som i sidste ende også gør, at de får udlignet til 2-2 efter et mindre forsvarskoks, som gør at en Erritsømand scorer ved frit mål fra en distance på mindre end fem meter. 
Det var som om udligningen omsider gav lidt liv til BPI-drengene, som endelig fik overtaget på spillet og kørte Erritsø rundt i manegen. Et missilskud fra omtrent 30 meter af felt-til-feltspilleren, Jonas Worm Schou, giver BPI føringen til 3-2. Dommerne får protester fra Erritsøspillerne om, at målet har rykket på sig og derfor er skyld i målet, men protesterne holder ikke. Dommeren står ved sin beslutning og stillingen er derfor nu 3-2 til den gule fare. 
Herefter skulle man tro, at BPI ville stille sig ned og forsvare den hjem de sidste 10 minutter, men nej, de fik blod på tanden og fandt hinanden som de kun tidligere har gjort i træningsturneringen. Bolden bliver fanget højt på banen, hvor BPI er i et overtal, fem spillere mod tre Erritsøfolk, bolden bliver spillet på tværs af banen, hvor den ender ved en af klubbens lokale drenge, Johan Ladegaard Jensen, som selvsikkert banker bolden ind fra kanten af felten, selvom han sagtens kunne have trukket bolden et par meter mere. 

Slutfløjtet har lydt - 4-2 til BPI. 

Fornøjelse at se, at selvom man ikke rammer topniveauet på en dag som i dag, men alligevel går hen og vinder, vidner om et hold som tydeligt går efter oprykning til serie 3. 

Næste kamp spilles lørdag d. 6 april ude mod Dalby GF klokken 15:30. Kun 3 point gælder.

Holdleder
Rasmus Pedersen