Bredstrup-Pjedsted - Skarpheden manglede...
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

Skarpheden manglede...

Serie 4: BPI - Trelde 1-2 (1-1)

0-1, Modstander (straffe, 4.)

1-1, Sander, Assist Fyn (7.)

1-2 Modstander (60.)

Der var torsdag aften lagt i kakkelovnen til topopgør hjemme på Santrol Arena, da Trelde lagde vejen forbi.

Optakten var egentlig god, og selvom det var trejde kamp på fem dage for hjemmeholdet, så virkede holdet til at have overskud.

Vi får hurtigt en ordentlig mavepuster, da dommeren allerede i det fjerde minut fløjtede straffespark til udeholdet. Jeg kan ikke fra min plads vurdere om der er hold i kendelsen eller ej, men den skal godt være tydelig for at kunne falde allerede i det fjerde minut. Jeg ved godt at vi spiller seriefodbold, men det er svært at vide hvad man skal forholde sig til - Der var milevidt forskel på linien fra dommerne fra tirsdag til torsdag.

Nå - Op på hesten igen - og allerede i det 7. minut får Sander udlignet, da han dukker op midt i feltet, hvor Fyn får serveret bolden for ham.

Resten af første halvleg var Trelde kun sjældne gæster foran vores mål, men vi kendte ikke vores besøgelsestid. Sander, Dahl, Jonas og Itzke var simpelthen ikke kølige nok foran målet, og resultatet holder indtil pausen.

Anden halvleg starter som første sluttede - Hjemmeholdet på bolden, men vi bliver ikke rigtigt farlige. Trelde kommer kun sjældent frem til noget, men står godt på midten og i centerforsvaret - anført af deres stærke anfører Jimmi Pedersen, som har spillet mange førsteholdskampe i den anden ende af byen for Erritsø GIF, som er indpisker for hele deres hold. Jeg må nok indrømme, at det er en type alle trænere ønsker på deres hold.

Når vi nu ikke selv kan putte den i kassen, så sker det uheldige engang i mellem - og i dag var ingen undtagelse. Trelde kommer i en omstilling efter 60 minutter, og får lagt bolden til fjerneste stolpe, hvor deres indskiftede spiller sparker den i kassen til slutresultatet 2-1 til Trelde. Vi jagter muligheden for point, og selv da Hauritz får det gule kort (meget dumt gule kort) er vi stadig bedst, og kommer frem til det meste og de største.

Det var frustrerende at se modstanderens målmand hoppe rundt efter bolden, og vores egen som ikke havde noget at lave - og så alligevel tabe kampen.

Efter weekendens sejr til Vejle Kammeraterne over FB Fodbold, så har puljen nu 4 hold der nok vil spille med om oprykningen til det sidste, mens det ser svært ud for de to bundhold (Bramdrupdam og Vorbasse) som har hhv. 0 og 1 point.

Næste kamp for BPI er nu på torsdag hjemme mod netop Vorbasse - Der er kampstart på Santrol Arena kl.: 18:00.

Vi regner med at vi ikke to kampe i træk skyder med løst krudt foran målet.

 

Jesper

Træner, serie 4