Bredstrup-Pjedsted - Sejr i Kolding
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

Sejr i Kolding

Serie 4: Den Bosniske - BPI 1-3 (1-2)

0-1 Mathias Itzke (2.)

1-1 Modstander (20.)

1-2 Mads Dahl (28.)

1-3 Mathias Itzke (73.)

Tirsdag aften lagde Nordre Stadion i Kolding græs til holdets anden kamp på to dage, da vi besøgte Den Bosniske En kamp vi skulle vinde for at holde trit med toppen.

Vi kommer foran allerede efter 2 minutter, da Itzke får en bliver spillet fri i feltet, og med et kontrolleret lob over målmanden fra en spids vinkel får bolden i kassen.

Det bliver en hård kamp på midten af banen, og det er der hvor banen er dårligst, så vi mister alt for mange bolde, når vi vil op gennem midten, og i denne kamp fungerede det meget bedre at komme over kanterne.

Den Bosniske får udlignet til 1-1 efter 20 minutter, efter vi ikke får sparket væk i eget felt.

Vi kommer foran 2-1 efter 28 minutter på måske kampens detalje. Mads opfanger et dårligt sparket målspark - tager bolden med ud i siden, mens han bliver presset af sin direkte modspiller. Ikke set siden Michael Laudrup mod Skotland har den "finte/træk" været udført så glidende, og Mads tager den med langs baglinien og scorer fra nærmest 0 grader bag om deres målmand.

Stillingen holder til pausen.

Gassen er nu ved at gå af ballonen fra modstanderen, og de er sjældne gæster oppe foran vores mål - jeg tæller et hjørnespark og et frispark (hvor Sten bliver præsenteret for kampens første ostemad) de har af muligheder i anden halvleg.

Midt i anden halvleg bliver Sander spillet fri og tager endnu et løb mod modstanderens mål - sætter sin direkte modstander og afbribler den fremstormende målmand. Desværre sparker han den på stolpen, men heldigvis er Itzke klar på riposten og sparker os på slutresultatet 3-1 til os.

Kampen bliver i perioder en uskøn affære, da dagens modstander ofte kom for sent i tacklingerne - noget som kampens dommer desværre ikke havde helt styr på. Sander blev fx flere gange sparket ned, uden at der var en bold i nærheden, og det gjorde at der var tænding på fra begge hold.

Vi kom derfra med bentøjet i behold og tre point mere på kontoen. Kampen blev brugt til at rokere lidt rundt på holdet i vores travle program, så alle gerne skulle have friske ben til hjemmekampen mod Trelde i morgen torsdag.

Trelde har ligesom os selv 10 point for 4 kampe - jeg tillader mig at notere at det er mod rækkens formodede bundhold at de har fået deres point - men der bliver tale om en rigtig topkamp i morgen hjemme på Santrol Arena.

Der er kampstart kl.: 18:00.

(Hvis man har glemt Michael Laudrup mod Skotland, så kan den findes på Youtube)

 

Jesper

Træner, serie 4