Bredstrup-Pjedsted - Remis i "Hullet"
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

Remis i "Hullet"

Serie 4: FB Fodbold - BPI 1-1 (0-1)

0-1 Jonas Sørensen (35.)

1-1 Modstander (57.)

Søndag eftermiddag var BPI´s udvalgte draget til Bredsten i jagten på at få tredje sejr i træk.

Vi skulle spille i "Hullet" - en hyggelig bane med skov hele vejen rundt, og en iskiosk 5 meter fra sidelinien, hvor man sikkert kunne få kolde øl og vand. Det havde været helt perfekt, hvis banen også bare var blevet klippet, men det var en mangelvare for den kommunale græsslåmaskine, så der var tale om højt græs, der kildede vores laveste omkring knæet.

Det var en kamp, hvor der blev gået til stålet. Desværre uden at kampens dommer var i stand til at gribe ind når han skulle, og det gjorde desværre at han allerede i første halvleg tabte respekten fra begge holds spillere, og det var "jungle-loven" der herskede i "Hullet."

Det høje græs på banen bekom hjemmeholdet bedst - De spillede ikke meget fodbold, men gik mest efter at blive farlige efter de lange bolde, men når det lykkedes, så var Sebastian i målet en sikker sidste skanse.

Efter 25 minutter bringer vi Jonas i spil, for at få lidt fart på begge kanter, og det lykkedes. Efter 35 minutter bringer Jonas os foran 1-0 efter en ripost fra et hjørnespark.

Vi går til pausen med førringen, og får snakket om hvordan vi skal gribe anden halvleg an, og at "Hullet" var var ved at blive en gryde i det flotte sensommervejr - solen stod lige ned på os.

Vi fortsætter hvor vi slap i første halvleg - med mange dueller og modstanderen som lukrerer på omstillingerne.

Udligningen falder efter 57 minutter - igen efter et hjørnespark - som vi desværre ikke får afvist tilstrækkeligt.

Midtvejs i anden halvleg får Jonas fremtvunget et straffespark til os, men desværre snupper deres målmand sparket fra Simon Hauritz. Vi spiller de næste 10 minutter i overtal, men uden vi formår at putte den i kassen. Vi har flere muligheder bla. ved Fyn, Jonas, Mønster og Sander - Men ind ville bolden ikke.

Vi spiller en fornuftig kamp i "Hullet" men kunne godt have ønsket os kortere græs på banen. Michael Stigbjerg og Johan laver begge to rigtig gode indhop fra bænken, da trætheden begyndte at melde sig.

Det her var en kamp, som nok begge hold mente at de skulle have vundet, og set over kampen var en pointdeling måske ikke helt ufortjent.

BPI går nu ind i en "engelsk uge" med kamp både tirsdag og torsdag. Tirsdag skal vi til Kolding og besøge Den Bosniske med kampstart kl.:18:30, mens vi torsdag på hjemmebane tager i mod rækkens øjeblikkelige tophold fra Trelde - Der er kampstart på Santrol Arena torsdag kl.: 18:00

Vel mødt

 

Jesper

Træner, serie 4