Bredstrup-Pjedsted - 2 kampe, 2 sejre
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

2 kampe, 2 sejre

Serie 4: BPI - Vejle Kammeraterne 3-1 (1-0)

1-0 Sander (36. Assist Mads Dahl)

2-0 Sander (66. Assist Mathias Itzke)

2-1 Modstander (68.)

3-1 Simon Grauslund (83.) 

Søndag formiddag lagde Santrol Arena græs til topkamp i serie 4.

Vejle Kammeraterne kom på besøg, og de havde inden dagens kamp 9 point efter 3 kampe, så hjemmeholdet skulle have en sejr for at følge med i toppen.

Kampen startede allerede kl.: 11:00, men det var 14 morgenfriske spillere der mødte ind kl.: 9:45, og stemningen var god i omklædningsrummet inden kampen.

Vi kommer godt ud til første halvleg, og det er os der bringer det meste og det bedste. Det var ikke meget Sebastian i målet rørte bolden, og vi formåede at trække modstanderen offside på meget af det de forsøgte sig med.

Vi kommer foran 1-0, da Sander får en dyb bold - Sætter sin direkte modstander og afdribler målmanden, og fra en meget spids vinkel putter bolden i kassen til 1-0, som også holder halvlegen ud.

Vi går ind i pausen, og får lige snakket om lidt justeringer til 2. halvleg.

Vi kommer også bedst i gang med anden halvleg, og efter 66 minutter bryder Mathias Itzke igennem i højre side, og spiller den skråt tilbage i feltet til Sander, som sparker den i det lange hjørne og bringer os foran 2-0.

Vejle Kammeraterne giver bolden op, og på det efterfølgende angreb komer de frem til en afslutning, som Søren Fyn desværre får en fod på i sin tackling, og bolden ændrer retning og snyder Sebastian i målet.

Så skal jeg lige love for at gassen gik af ballonen - Det næste kvarter var ren overlevelse for hjemmeholdet. Lidt underligt, for Vejle Kammeraterne gjorde ikke noget anderledes, men flere af hjemmeholdets spillere meldte "alt udsolgt" og vi begyndte at skifte de trætte ben.

Indskiftede Simon Grauslund lukkede kampen efter 83 minutter, da han modtager en bold fra Søren Fyn - Trækker ned midt i banen og køligt sparker bolden ind ved stolpen - Et spark fra flere meter uden for feltet, hvilket var en mavepuster for Vejle Kammeraterne,  og de bragte ikke mere de sidste 7 minutter, som desværre byder på et gult kort til Pimenta.

Set over hele kampen en fortjent sejr til hjemmeholdet, men meget underligt med det udsving på de 15 minutter. Vi havde fornøjelse af en rigtig god dommer - Det var ikke alle kendelser vi var enige i, men han dømte med et stort engagement, og kunne argumentere for hvorfor han dømte som han gjorde. Det var et dejligt bekendtskab.

Stor ros til hele holdet i dag for god fight og indstilling - Særligt spillede Sander, Kenneth og Itzke en god kamp.

Vi vil forsøge at få pointene når vi spiller, og vi er spændte på hvor langt vingerne bærer i dette efterår.

Vi bliver måske meget klogere allerede på torsdag, da vi hjemme på Santrol Arena tager i mod Vorbasse/Hejnsvig - Der er kampstart allerede kl.: 18:00. 

- Bliver næste overskrift "3 kampe, 3 sejre" ?

Jesper

Træner, Serie 4