Bredstrup-Pjedsted - Sejr ved "Afkørsel 64"
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

Sejr ved "Afkørsel 64"

Serie 4: Bramdrupdam GIF - BPI 1-4 (0-2)

Søndag var første kamp for klubbens bedste seniorhold. Efter en sommerferie med flere afgange end tilgange, og jeg selv var først tilbage fra sommerferie i torsdags, var det med spænding at vi trak trøjerne over hovedet til kampen på kunstgræsbanen i Bramdrupdam.

Det viste sig at være en kamp vi havde rigtig godt styr på. Efter 7 minutter bliver Mathias Itzke sendt i dybden i højre side og sparker den fladt i modsatte hjørne. 

I det 12. minut har Mads Dahl bolden i højre side - Jeg er overbevist om at det er planen at lave et indlæg til feltet, men han får den sparket så tæt ind under mål, og med hjælp fra målmanden går den i mål til stillingen 2-0 til os - Dejligt at få Mads på måltavlen, uden at han har en afslutning i hele kampen :-)

Resten af halvlegen bliver spil på midten med os som det boldbesiddende hold, og med flere muligheder til følge - Bla. sparker Jens den på overliggeren sidst i halvlegen.

Pausen bliver brugt på lige at få de sidste aftaler på plads. Lige lidt mere fart i spillet, og færre berøringer på bolden.

2. halvleg var ligesom første - BPI i boldbesiddelse, og også os der kommer til det meste og de største chancer.

Bramdrupdam får meget dumt reduceret midt i anden halvleg, da et samspil mellem Sebastian og Sten mislykkedes - Det ligner at spilleren fra Bramdrupdam sparker den ud af hænderne på Sebastian, og kan trille den i et tomt mål. Meget uheldigt, for det var ikke meget vi havde set til dagens hjemmehold.

Frederik Mønster bringer os på 3-1, efter flot opspil i højre side - Itzke har næstsidste fod på bolden, og spiller den fladt ind til Mønster, som kan trille den det sidste stykke.

Til allersidst i kampen bliver det 4-1 til os, da Anders "Kok" sparker en ripost ind, efter at Frederik Mønster havde sparket den på overliggeren. Vi havde op til flere stolpeskud i eftermiddag.

En fin start på sæsonen, efter en opstart der kunne have været bedre. Stor ros til hele holdet for en fornem indsats. Der blev arbejdet det der skulle, men skal vi helt i top, så skal vi kunne bringe noget mere - Men det kommer også.

Næste kamp er hjemme på Santrol Arena, hvor vi tager i mod Vejle Kammeraterne. Kampen spilles søndag den 26-08-18 med kampstart kl.: 11:00. Håber i vil kigge forbi efter formiddagskaffen. Det var i hvert fald god fodbold i dag på plastikgræsset i Bramdrupdam.

 

Ses vi ?

 

Jesper

Træner serie 4