Bredstrup-Pjedsted - Tre point i Madsby
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

Tre point i Madsby

Serie 3: FfF - BPI, 0-1 (0-0)

Lørdag eftermiddag lagde opvisningsbanen i Madsby græs til en "alt eller intet" kamp for spillerne fra serie 3.

Det var en kamp hvor vi desværre måtte undvære Basse, Jonas og Jens pga. skader, og det her var en kamp der SKULLE vindes, for at vi overhovedet kunne snakke om at blive i serie 3.

Det var en fremragende holdindsats af drengene, med Mathias Itzke som en af kampens store højdepunkkter. Han holdt flere gange legestue med dagens modstander, og dagens kamp er noget af det bedste han har spillet siden sit skifte til BPI En super indsats, som måske kunne være krydret med et mål i første halvleg, da han prikkede den forbi en fremstormende målmand, men desværre gik bolden lige forbi stolpen.

Det var en tæt kamp, men både de fleste og de største chancer til BPI.

Det er 0-0 ved pausen efter flere store muligheder til føromtalte Mathias Itzke, men også Mads Dahl kom frem til noget.

Vi kommer foran 1-0 efter 60 minutter da Søren Fyn header en bold fra Hauritz over en fremstormende målmand - En fuld fortjent førring, som efter hårdt arbejde holdt hjem - og endda kunne være blevet udbygget som kampen skred frem.

Vi får nogle vigtige point i Madsby, men de er intet værd, hvis vi ikke kan følge op i de næste par kampe. Næste gang er en hjemmekamp mod Vejle Boldklub - Vi har revanche til gode, efter vi ikke så særligt godt ud i den omvendte kamp tilbage i april måned.

Spillet og sejren i Madsby bør bringe noget optimisme omkring de sidste kampe. Jeg er udemærket klar over, at vores pointtab hjemme mod Jelling gør at nedrykningsspøgelset er over os til den bitre ende i turneringen, men nu fik vi en sejr, som vi fortjente - Det er ikke sket mange gange i foråret - At vi har fået som fortjent...

Vi skal være der 120 procent til både træning og kampe resten af sæsonen. Vi prøver at følge op på lørdagens tre point hjemme mod Vejle Boldklub lørdag den 2. juni med kampstart kl.: 15:30 - Det er lige midt i sommerfesten, og jeg håber at folk vil tage sig tid til at se drengene spille om overlevelse i rækken.

Holdet er desuden videre i DBU´s pokalturnering, og næste kamp spilles den 12. juni - Lodtrækning har endnu ikke fundet sted, men der er mulighed for at der kommer nogle "store" hold op af hatten efterhånden.

I første omgang gælder det kampen på lørdag mod Vejle Boldklub.

Vel mødt.

 

Jesper

Træner, serie 3