Bredstrup-Pjedsted - BPI ubesjret i to kampe i træk
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

BPI ubesjret i to kampe i træk

Serie 3: BPI - Erritsø GIF 0-0 (0-0)

Lørdag eftermiddag skulle BPI´s udvalgte forsøge at følge op på tirsdagens sejr i Vinding, og se om vi kunne få flere point på kontoen.

Det lykkedes...

Det blev til et enkelt point efter vi spillede 0-0 mod rækkens nummer 2, og vi fik vist at vi sagtens kan være med, og også revancheret os fra nederlaget i premieren på 6-1 i den omvendte kamp ude i Erritsø.

Det var en kamp, der kunne være gået begge veje, men uafgjort kan vi godt være tilfreds med. Kampen skulle måske bare have endt 4-4 i stedet for 0-0, da begge hold havde gode muligheder, og uden at lyde "farvet" så syntes jeg at hjemmeholdet havde de fleste og de største, hvor Erritsø forsøgte sig på indlæg, men der var ikke nogen modtager i feltet.

Vi har store muligheder ved Basse, Jonas, Dahl og hjemvendte Frederik Mønster - Men Erritsø havde også en god keeper med til dagens opgør.

En rigtig flot holdpræstation af alle spillerne på Santrol Arena.

Vi er nu begyndt at få point i de kampe vi spiller, og hvis man spurgte mig lige nu, så ville jeg sige at vi ikke rykker ned igen - Spillerne er på vej frem, og der er kommet humør på igen. Jeg er helt bevidst om at samtlige spillere skal levere deres bedste resten af sæsonen - Men hvis vi alligevel tager fodboldstøvlerne på, så kan vi lige så godt bringe vores bedste.

Vi spiller næste runde af pokalturneringen tirsdag den 15-05-18 på hjemmebane kl.: 19:00. Modstanderen er en efterhånden kendt modstander af holdet - Nemlig drengene fra SDU. Det plejer at være tætte kampe, når vi krydser klinger.

Marianne fortæller at grillen igen vil være tændt, og at man kan købe lidt at skylle efter med. Håber at se mange på Santrol Arena tirsdag aften.

 

Jesper

Træner, serie 3