Bredstrup-Pjedsted - Serie 3 steg på toget igen
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

Serie 3 steg på toget igen

Serie 3: Vinding - BPI, 3-6 (3-3)

Vil lige starte med at spole tiden 5 dage tilbage, hvor vi hjemme spillede mod Øster Starup/Vester Nebel - Et af rækkens andre bundhold.

Det var en kamp hvor vi meget ufortjent tabte med 2-1, hvor vi skulle have lukket den kamp allerede i første halvleg. Vi havde vel 80 procent af spillet, og den ene store mulighed efter den anden, men ind ville bolden ikke.

Vil egentlig bare afslutte referatet af den kamp med en kommentar der kom fra modstanderen i løbet af kampen: "Har i ikke stillet op i de andre kampe ? - I er da alt for gode til at ligge i bunden." - En holdning jeg deler, da vi ikke i alle kampe har fået løn som fortjent. Der har bare været langt imellem at vi har lykkedes med tingene.

Tilbage til tirsdag aften, og en tur på Vinding stadion, på en bane der var tæt på fremragende. Oplægget til dagens kamp var sådan set meget simpelt "Vind eller forsvind" - og jeg var ligeglad med om det blev 1-0 eller 9-8 - Det var sejren der var vigtig, for stadig at have noget at spille om i anden halvdel af turneringen.

Drengene starter godt. Spillet flyder godt rundt, og der virker til at være overskud. Vi kommer foran ved Mads Dahl, som prikker et indlæg fra en fremragende Jonas Sørensen i kassen - Mere om Jonas senere :-)

Vi kommer foran 2-0, da Jens scorer på et nedfald efter et hjørnespark. Onde tunger vil vide at der var tale om et selvmål, men det kan vi ikke bekræfte fra sidelinien, så Jens bliver noteret for målet.

Nogen har nok hørt udtrykket at "2-0 er den farligste førring" ? - Det gjorde sig gældende i Vinding i aften, for et kollektivt kollaps i omkring den halve time gjorde at Vinding med tre hurtige mål bragte sig foran med 3-2 - Ikke lige det comeback, som Sebastian havde regnet med, men han var egentlig uden den store skyld i nogle af målene.

Efterhånden som Vinding kom på måltavlen bredte frustrationen sig hos BPI, men minuttet efter Vinding´s førringsmål blev Jonas spillet i dybden - spillede den kort til Basse som sparker den i kassen til pausestillingen 3-3.

Vi bruger pausen på at snakke frustrationerne igennem. Vi har langt hen af vejen spillet en rigtig god halvleg, så det var vigtigt at vi stod sammen som et hold, og dem der lige havde 5 procent mere, skulle bringe dem i anden halvleg.

Jonas havde vist 10 procent mere...

Vi tager arbejdshandskerne på, og ført an af Jonas hiver vi en sejr på 6-3 med hjem fra Vinding. Jonas laver et vaskeægte hattrick (tre mål i træk af samme spiller i én halvleg) samtidig med at han var overalt på banen. Vi fik både set hans hurtighed - at han sparker den op i målhjørnet med venstrebenet - og han afdribler målmanden og putter den i et tomt mål. Inden jeg blev træner for holdet, har jeg da set en del kampe, og må nok tilstå at det var noget af det bedste jeg har set fra Jonas nogensinde. I dag lykkedes det.

Vi er nu med i puljen igen. Vi skal vinde de kampe, som vi skal vinde, og er også stadig afhængig af resultaterne i de andre kampe, men jeg går ind til "runde 2" i turneringen med en optimisme der siger at vi er med i det her til det sidste. Der er virkelig noget at bygge videre på her.

Vi fortsætter jagten på point allerede igen på lørdag, hvor vi hjemme på Santrol Arena tager i mod Erritsø kl.: 15:30 - Erritsø kan ikke være tilfreds med de sidste to kampe de har spillet - Mon der kan være en overraskelse der ligger og lurer ?

Håber at se mange på sidelinien.

 

Jesper

Træner, serie 3