Bredstrup-Pjedsted - BPI videre i pokalturneringen
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

BPI videre i pokalturneringen

DBU pokal: BPI - Seest Boldklub, 2-1 (1-1)

Tirsdag aften spillede BPI sig videre i pokalturneringen ved at vinde med 2-1 på hjemmebane mod Seest Boldklub. 

Det var et overraskende resultat, set i lyset af de to holds placering i hver deres pulje. Seest har maksimumpoint efter 5 kampe, mens det for BPI desværre kun er blevet til et enkelt point i lige så mange kampe.

Afbud til dagens kamp gjorde, at posen skulle rystes lidt - bla. havde Fyn taget handskerne på og var hoppet i målet.

Der var ikke stor forskel på top og bund i dagens kamp. BPI spillede en god kamp, og flere spillere, som måske ikke har fået for meget spilletid i foråret gjorde en rigtig god figur.

Vi kommer desværre bagud i det 8. minut, da vi ikke får afvist et indlæg fra vores venstre side, og modstanderen kan rimelig umarkeret bringe Seest foran 1-0.

Vi får udlignet til 1-1 ved Mathias Itzke, da han sparker langt ude fra, og fanger målmanden på det forkerte ben. Mathias spillede en rigtig god kamp i angrebet, og var rigtig god i det opbyggende spil. HAn får også en stor chance i slutningen af halvlegen, som desværre ikke bliver omsat til mål.

2. halvleg bølger frem og tilbage - Dog er det ikke meget Fyn har at lave i målet, men han var der når det var nødvendigt.

Efter 65 minutter bliver Jonas og Basse sat på banen, og erstatter Ramon og Emil Erbs, som begge spillede en god kamp. Jonas og Basse bringer friske ben i spillet, og vi kommer til at true noget mere frem i banen.

Som kampen skrider frem, bliver folk i udskiftningsboksen og på sidelinien mere og mere nervøse for om vi skal i forlænget spilletid, og derfor ville gå glip af champions league kampen mellem Real Madrid og Bayern München, men heldigvis ville Itzke og Jonas det anderledes. I det allersidste spilleminut kæmper Itzke sig igennem i højre side, og får den prikket videre forbi målmanden og til en fremstormende Jonas, som kan score i et tomt mål. Der bliver ikke meget mere i kampen, og dommeren fløjter af, og vi er videre i pokalen.

En flot kamp af BPI, og jeg håber at det her nu er startskuddet til at der kommer lidt tro på tingene, som vil give lidt point på kontoen.

Vi spiller allerede igen torsdag den 03-05-18 på hjemmebane mod Øster Starup/Vester Nebel kl.: 19:00. En kamp der er MEGET vigtig for ikke at blive isoleret i bunden af rækken.

Jeg håber på at I vil komme og støtte drengene på Santrol Arena - Marianne har lovet at grillen vil være tændt.

Vel mødt !

Jesper
Træner, serie 3 (og også i pokalturneringen)