Bredstrup-Pjedsted - BPI kom 45 minutter for sent til dagens kamp...
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

BPI kom 45 minutter for sent til dagens kamp...

Serie 3: Vejle Boldklub - BPI, 5-3 (3-0)

Søndag eftermiddag tog et afbudsramt hold til Vejle Boldklub, med håb om at få sæsonens første tre point på kontoen.

Vi var uden Jonas, Jens, Itzke og Anders i dagens kamp, og kampen i torsdags sad stadig i benene, så det var en svær kamp mod et hold, som vi gerne skulle kunne have med i kampen om de nederste pladser.

Lad mig slå fast med det samme - De første 45 minutter var ikke årets bedste halvleg - Der var intet der fungerede, og igen kom modstanderen alt for let til deres mål, mens vi brænder den ene store efter den anden, og det virker som om at vi slet ikke er kommet ud af omklædningrummet til første halvleg.

Der bliver talt med store bogstaver i pausen, og beder folk om at kigge ind ad, og komme op i gear igen. 

Det hjælper lidt på det, for der var tale om en fornuftig halvleg efter pausen, selvom vi ikke holdte Vejle helt stangen.

BPI´s redurceringer var ved Kenneth Stjernholm og 2 gange af Niels Basse - Basse er stukket af på holdets interne topscorerliste med 5 mål i fire kampe.

Det ser desværre allerede svært ud i rækken efter 4 kampe, men vi gør alt hvad vi kan, med de spillere som er til rådighed.

Næste kamp er på udebane mod rækkens tophold Fa. KFUM på torsdag med kampstart kl.: 19:00 på Randalsvej - Det er en kamp hvor "de gule" ikke er levnet mange muligheder, men vi spiller vores chance så længe bolden er rund.

 

Jesper

Træner, serie 3