Bredstrup-Pjedsted - BPI - Fredericia FF 2-3 efter 2-2 ved halvleg
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

BPI - Fredericia FF 2-3 efter 2-2 ved halvleg

BPI fik ikke løn efter fortjeneste i dagens kamp, da vi spillede en rigtig god kamp, men desværre løb Fredericia FF ufortjent med sejren.

Fredericia FF startede kampen bedst og havde de største chancer bl.a et skud på stolpen, hvorefter Christian Svendsen flot reddede riposten, men vi kæmpede os ind i kampen-

BPI kom foran 1-0, da Søren Fyn Andersen flot headede et hjørnespark, fra Jens Ladegaard på tværs af feltet til Niels Basse som headede bolden i mål. Desværre fik FFFerne hurtigt udlignet , da de overløb os i vores venstre side og kom til baglinjen og lavede et perfekt indlæg, som de scorede på.

BPI fortsatte med at angribe og havde flere gode forsøg, bla langskud fra Mads Dahl og Niels Basse, samme Niels Basse blev spillet helt fri men helkiksede sin afslutning. Men efter 1/2 time kom vi foran, da Jonas Sørensen  elegant spillede Niels Basse. Niels tryllede og afdriblede en forsvarspiller og afsluttede fra spidsvinkel, med at skyde bolden igennem benene på både forsvarspiller og målmanden. Derefter gik BPI desværre en smule i stå.

 

Fredericia FF kunne udligne til 2-2 efter et hjørnespark, hvor BPI dækkede elendigt op, Vi burde have haft en mand på stolpen og forhindre et direkte hovedstød langt ude i feltet. 

I 2halvleg havde BPI initiativet i dne første 1/2 time og havde chancer til Jonas Sørensen, Mads Dahl som målmanden klarede flot og Søren Fyn fik et hovedstød reddet på stregen. FFFerne havde et forsøg som var ved at snyde Christian Svendsen, men han fik fat i bolden på stregen.

Kampen bølgede frem og tilbage i det sidste kvarter og kunne gå til begge sider, men 3 minutter før tid havde Niels Basse et kanonlangskud på overliggeren, desværre gik riposten til en spiller fra FFF, som startede et kontraangreb og 15 sekunder senere lå bolden i BPIs mål. Vi blev snydt af en omstilling, det må bare IKKE ske 2 minutter før tid. Vi var mange der synes, der var offside, da man spillede bolden uden om Christian Svendsen og scorede i tomt mål, det synes FFFernes træner også, og efterfølgende var kampens dommer ude og spørge til episoden, han var også i tvivl. Men målet blev anderkendt og vi tabte uretfærdigt 2-3.

Men BPI havde som sagt stor ære af kampen, alle gav sig 100 % og vi så en god holdpræstation, med ekstra gode præstationer fra Niels Basse som var kampens spiller , Sten Andersen, Peter Ege, Jonas Sørensen og Jens Ladegaard og Simon Hauritz.  

Vi må op på hesten igen og næste kamp på søndag den 22/4 kl 16.30 i VB Parken mod Vejle Boldklub, skal meget gerne give point, hvis IKKE er vi allerede lidt isoleret i bunden af rækken.

Mange tak til alle jer der støttede os, det var dejligt, at se så mange tilskuere på Santrol Arena, vi var flere end Fredericia FF selvom, de havde mange med. Jeg ved ikke om I bemærkede, at vi havde fået en ny bandesponsor nemlig Brandt revision og rådgivning i Fredericia v/Carsten Pedersen og Søren Fricke. Heldigvis fortsætter vores tøjsponsor og det er jo Brødrene Ladegaard nemlig Niels og Peter Ladegaard som har henholdsvis gården Thomasminde og Johansens Planteskole - mange tak for støtten. 

Håber vi ses i Vejle på søndag, jeg synes drengene har fortjent opbakning,efter den flotte og underholdene kamp iaften.