Bredstrup-Pjedsted - Ét point i Jelling
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

Ét point i Jelling

Serie 3: Jelling - BPI 3-3 (1-2)

Søndag var BPI´s udvalgte en tur i Jelling for at revanchere sig efter en mildest talt dårlig oplevelse i premieren mod Erritsø.

Vi var ramt af et par afbud til dagens kamp, og kampstart var på et tidspunkt hvor nok ikke alle fra holdet plejer at være i live om søndagen.

Vi får en fin optakt til kampen, og vejret viste sig fra den bedste side foreløbigt, så vi var klar til kamp. Det var dommeren bare ikke, da han troede det var kl.: 13:00 kampen skulle starte, så den blev 11:25 inden kampen kom i gang. Gad vide om vi hev ham ud af en forsinket påskefrokost, for han har nok dømt bedre kampe, end den i dag - og det tror jeg at Jelling er enige med os i.

Der var ikke meget i dagens modstander, og det var også en kamp vi skulle have vundet. Vi har et par store chancer i starten af kampen, men ind ville bolden ikke. Efter 23 minutter bliver Basse spille i dybden, og kommer fri med målmanden - Basse svigter ikke, og bringer os foran 1-0.

Lidt efter bliver Jens spillet helt blank foran mål, men dommeren vælger at fløjte offside, selvom en af forsvarsspillerne tydeligt hænger (Det kan man godt tillade sig at sige, når man står lige på linie med situationen) - En situation hvor vi burde være kommet foran med 2-0.

Det gør vi så lidt senere, da Martin Stigbjerg slår en perfekt bold frem til Mads Dahl, som flot tager den med, og udplacerer keeperen til 2-0.

Der kommer en reducering til 1-2 i det første angreb efter Jelling giver bolden op - Jeg kan ikke se hvad der sker, men det ser meget tilfældigt ud - Gid en af vores havde været konsekvent og sparket bolden op ved siden af Gorm den Gamle. Stillingen 2-1 holder frem til pausen.

I pausen får vi lige snakket om hvordan 2. halvleg skal gribes an.

Vi følger egentligt konceptet, men nu ville dommeren lege med på godt og ondt. 

Det der sker inden at de udligner til 2-2 på en klokkeklar offside er, at Ramon får bolden efter et hjørnespark til Jelling, og da Ramon er teknisk dygtig bliver han voldsom tacklet bagfra, og alle regner med at der er frispark, men dommerens fløjte forbliver tavs, og det gør den desværre også da bolden bliver spillet til "fiskeren fra Jelling" som putter den i kassen til 2-2 - Det må siges at være en kæmpe stor fejlvurdering af dommeren, men lektien her til os som hold, må være at spille indtil dommeren fløjter.

Så bliver to gule kort rimelig dyre for os. Den første kommer til Sten, hvor dommeren vurderer at han stopper en frembrusende spiller fra Jelling. Det ligner mest af alt, at modstanderen tager sit løb direkte ind i Sten, som trods han kan løbe i lidt mere end anstændigt tempo, ikke kan nå at flytte sig. Jeg tror at Jelling havde fået en større mulighed for mål, hvis han havde valgt at løbe udenom Sten.

Lidt efter bliver Hauritz præsenteret for dommerens ostemad, efter en verbal "turmult" med en modspiller, som også får et gult kort i samme omgang. Med 9 spillere på banen var det svært i middagsvarmen.

Vi er egentlig stadig godt med, og kommer også frem til vores chancer, og det er desværre på en omstilling at Jelling meget ufortjent og uforstående bringer sig foran for første gang i kampen. De gør banen bred, og sætter Fyn, som forsøger at dække af, og løfter den over Svendsen i målet.

Vi SKULLE have noget med fra kampen i dag, og vi bliver også dominerende igen, da vi bliver fuldtallige, men tiden går. Vi får et par muligheder, og i kampens sidste minut får vi endnu et hjørnespark. Vi får lagt pres på keeperen, som ikke kan holde bolden, og han taber den ned for fødderne af Sten, som sprker udligningen i kassen.

Vi får ét point i dagens opgør - Noget jeg var tilfreds med inden kampen, men som kampen skred frem, så skulle vi have haft alle 3. Selvom vi er oprykkere, så er vi et bedre hold en Jelling, og det er også en kamp der SKAL vindes på hjemmebane. Vi glæder os over at være kommet på tavlen i serie 3. Vi glæder os til at spille den første hjemmekamp i 2018, når vi torsdag den 19. april kl.: 18:30 tager i mod Fredericia fF i et af de mange lokalopgør, som der er i foråret - En kamp jeg tror vi får noget med fra, hvis det er de samme spillere, som lørdag tabte ude i Errtisø.

 

Jesper

Træner, serie 3