Bredstrup-Pjedsted - Velkommen til Medi.. - Serie 3
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

Velkommen til Medi.. - Serie 3

Serie 3: Erritsø GIF - BPI, 6-1 (2-0) 

2. påskedag var der comeback i serie 3, og det blev en tur på kunstgræsbanen i Erritsø, hvor Erritsø´s bedste mandskab bød os velkommen.

Vi har spillet nogle gode træningskampe, selvom vejret under opstarten har vist sig fra sin knap så gode side og gjort træningen vanskelig på banerne ved Santrol Arena.

Lad mig starte med at sige, at det var ikke godt nok af os i dag. Jeg var inden kampen overbevist om at vi kunne få noget med fra dagens kamp, og selvom jeg kan læse de samme cifre hos DBU som alle andre, så mener jeg ikke at Erritsø er 6-1 bedre end os.

Første halvleg er egentlig rimelig tæt, hvor det er de små ting der gør det. Erritsø kommer foran efter små ti minutter, på et lidt dumt mål, hvor tilbagevendte Christian Svendsen i kassen desværre må pille den ud af eget net. Herefter er det BPI der har bolden og spiller egentlig god fodbold, og det er ikke meget at Erritsø kommer i nærheden af vores mål - alligevel er det Erritsø der kommer foran 2-0, da de fanger os i en omstilling og sparker den på stolpen, hvor returbolden lander for fødderne af en helt fra Erritsø-spiller. En stilling der holder til pausen.

2. halvleg bliver noget underligt rodet noget. Vi forsøger at bringe friske ben på banen i Anders "Kok" Løvbjerg og Mathias Itzke, men det bliver ved "lige ved og næsten." når vi nærmer os målet.

Anders bliver kort ind i anden halvleg præsenteret for det gule kort, da han reagerer på dommerens manglende fløjte, efter at han er blevet tacklet med knopperne forrest af en modspiller - Det er en gåde hvorfor vi ikke får frisparket, og måske en endnu større gåde hvorfor Erritsøspilleren også får det gule kort - når der nu ikke var frispark.

Vi får senere et frispark midt på deres banehalvdel - Hauritz sparker en god bold i feltet, hvor Søren Fyn får reduceret til 1-3.

Resten af kampen er ikke værd at skrive hjem om - Det var en skidt premiere i Serie 3 - Vi har noget at arbejde med på træningsbanen.

Vi var bare ikke dygtige nok i dag. Vi får ikke nok ud af de situationer vi kommer frem til. Vi tager ikke de rigtige beslutninger, og vi glemmer at holde i bolden. Spillere som vi normalt kan "læne os op af" rammer ikke dagen, og der er flere gange at vores opspil ender med en fejlaflevering, eller at vi faktisk falder i bolden.

En spiller der skal fremhæves i dag er Sten. Han har den rigtige indstilling under hele kampen, og vinder også mange nærkampe.

Stort tak for det flotte fremmøde på tilskuerpladserne i dag - Dejligt at så mange ville komme til Erritsø for at se kampen - Håber ikke at denne kamp ender med at holde folk væk, for vi skal nok komme tilbage. Stemningen i omklædningsrummet efter kampen var i hvert fald at nu skal skeen i den anden hånd, for vi får ikke noget foræret.

Næste kamp for serie 3 er søndag den 8. april kl.: 11:00 på kunstgræsbanen i Givskud. Modstanderen er Jelling.

 

Jesper,

træner serie 3