Bredstrup-Pjedsted - Afbudsramt oprykningsfest for BPI
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

Afbudsramt oprykningsfest for BPI

BPI Serie 4: Gauerslund - BPI 4-2 (2-1)

Lørdag spillede BPI den sidste kamp i serie 4 - og det er garanteret at vi ikke kommer til at spille flere serie 4-kampe på denne side af Sankt Hans.

Kunstgræsbanen i Gauerslund lagde plastik til sæsonens sidste kamp, som blev spillet af et meget afbudsramt hold i forhold til dem som har spillet flest kampe i efteråret - sammen med at Sebastian måtte melde fra til målmandsposten samme formiddag pga. halsbetændelse.

Det betød at vi måtte hive Simon Thomsen i kassen til den sidste kamp. Thomsen leverede en ganske fin præstation i målet - lige på nær et enkelt udspark der endte for fødderne af en fra Gauerslund, som kunne løbe ned og sparke bolden i kassen.

Kampen bar præg af, at holdet allerede havde sikret sig 1. pladsen i puljen og oprykningen til serie 3. Gauerslund spillede for den teoretiske mulighed for overlevelse i rækken - det lykkedes ikke for hjemmeholdet, der må tage turen i serie 5 med 16 point.

Vi kommer bagud med både 1-0 og 2-0 i første halvleg inden at Søren Fyn får reduceret til pausestillingen 2-1. Vi havde egentlig en del chancer, og den største kommer nok til Philip Sander - han havde en i hver halvleg, som nok begge skulle være omsat til mål.

Gauerslund kommer på 3-1 og igen er Søren Fyn (halvt selvmål) på pletten med endnu en reducering. Vi presser på for en udligning, så vi kunne gå igennem efteråret som ubesejret, men vi får ikke scoret flere mål denne lørdag, men i stedet bliver fanget i et pres på målet, og de får en omstilling og render ned og scorer til slutresultatet 4-2 - Satans !

Vi gik efter at få en ubesejret sæson, men jeg må nok erkende at på dagen ville Gauerslund det mere. Det var tydeligt at de havde noget at spille for, og vores mange afbud til kampen, sammen med at vores mål om oprykning blev sikret i torsdags, gjorde at der var en forskel. Set over kampen var det en fortjent sejr til Gauerslund - Vi kunne have fået et andet resultat, men i dag var ikke dagen.

Der blev plads til en stille cigar, lidt øl og champagne i Gauerslund - mon festen var blevet vildere, hvis vi havde vundet kampen, men uden tvivl et meget flot efterår af spillerne, hvor oprykningen kom i hus.

Nu går spillerne på en fortjent julepause i hallen. Vi venter med spænding på hvordan puljen ser ud for foråret i serie 3. Det kunne nemt se ud som om at nogle af kampene kunne blive lokalopgør mod både Fa. KFUM, Fredericia fF og Erritsø - Måske holdet får glæde af Bramdrupdam´s nedrykkere fra serie 2.

Jeg er blevet enig med klubben om at tage en tørn mere sammen med drengene - jeg er spændt på at se hvordan spillerne og holdet kan udvikle sig i serie 3, og om hvordan vi har niveauet til rækken i foråret - selvom vi kun har tabt en enkelt kamp i hele efteråret, så bliver det uden tvivl et meget hårdt forår vi går i møde.

Tak for støtten i hele 2017 - både hjemme på Santrol Arena og de udekampe vi har haft.

 

Jesper, Træner serie 4 (kommende serie 3)