Bredstrup-Pjedsted - Tæt på målet...
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

Tæt på målet...

Serie 4: BPI - Bramdrupdam 4-1 (2-0)

Lørdag lagde Santrol Arena bane til kampen mod Bramdrupdam, som skulle vindes af hjemmeholdet, for at drengene fortsat skulle have mulighed for at rykke op. 

Bramdrupdam har i løbet af efteråret skiftet ud i spillertruppen, og det var et væsentligt yngre mandskab der kom til Pjedsted, end det hold som vi slog 8-1 i den omvendte kamp.

Jeg havde inden kampen bedt om fight, indstilling og fokus, for vi måtte ikke dumme os efter et efterår, hvor vi er ubesejret, og ligger nummer 1 - skarpt forfulgt af SDU fra Kolding, som er 2 point efter os, og som er det eneste hold der kan drille os i oprykningskampen.

Jeg er meget tilfreds med indstillingen - spillerne var der på et svært underlag i dag. Vi kommer frem til nogle gode muligheder, men det var som om at der var lidt nervøsitet om, hvem der skulle sparke den i kassen. I starten af første halvleg får Bramdrupdam en stor mulighed, da en tilbageaflevering til Sebastian i målet hænger i det høje græs - Dejligt at se Sebastian var vågen, og fik raget kastanjerne ud af ilden.

Frederik Mønster får vores første store tilbud - et flot opspil i vores venstre side ender ved Frederik, som er fri i feltet, men lige da han skal sparke den i kassen rammer bolden et hul i banen og tager et underligt opspring, så Frederik rammer den helt forkert. Samme Frederik må desværre lade sig udskifte efter ca. 15 minutter med noget i baglåret.

Målet til 1-0 må nok siges at være årets mål på Santrol Arena - hvis ikke det flotteste mål i nyere tid. Mads Dahl arbejder i vores venstre side, og trækker ind i banen. Han er ca. 40 meter fra mål, da han met et godt spark sender bolden afsted - den "kysser" lige underkanten af overliggeren helt ovre i det nærmeste hjørne, inden den ryger i kassen til en forløsende førring til hjemmeholdet.

Kort før pausen kommer vi på 2-0, da Jonas header bolden i mål, efter et godt sparket frispark fra Martin Stigbjerg.

Vi går ind i pausen, hvor vi lige får en snak om hvordan vi skal gribe 2. halvleg an.

Det er hjemmeholdet der sidder mest på kampen, og midt i 2. halvleg scorer Mads Dahl sit andet mål i kampen, da han fra kort afstand sparker den i kassen ved foden af fjerneste stolpe.

Det bliver 4-0 til hjemmeholdet, da Martin Stigbjerg selv forsøger sig på et frispark, som bliver fornemt sparket ind ved nærmeste stang.

Bramdrupdam har kun været sjældne gæster ved Sebastian´s mål, men de fik en enkelt pind i kassen, da en tilbageaflevering fra Søren "Fyn" Andersen ikke bliver lang nok, og en chanceløs Sebastian må pille reduceringen ud af nettet.

Det ender med en fuldt fortjent sejr på 4-1 til hjemmeholdet, og nu er oprykningen til serie 3 indenfor rækkevidde.

Hvordan rykker vi op ?

1. Hvis SDU ikke får en sejr på torsdag i Smidstrup, så er vi garanteret førstepladsen inden vores sidste kamp.

2. Et uafgjort resultat i holdets sidste kamp mod Gauerslund.

3. En andenplads som skal være blandt de 12 bedste i Jylland, hvilket jeg tror vi ligger rigtigt godt til med weekendens 3 point.

Uanset resultatet af SDU´s kamp på torsdag, så går vi efter at vinde i Gauerslund på lørdag - det bliver ikke en nem kamp, og slet ikke som da vi mødte dem i første kamp, hvor vi vinder med hele 7-0. Gauerslund spiller om ikke at rykke ud af serie 4, men vi er én kamp fra at gå ubesejret igennem efterårsturneringen, og det må være målet for holdet.

Jeg håber at se rigtig mange i Gauerslund på lørdag, for at sende drengene på vej mod serie 3 og et ubesejret efterår - kampen starter kl.: 15:30 på kunstgræsbanen.

Skal der åbnes champagne på lørdag ?  

 

Jesper, Træner serie 4