Bredstrup-Pjedsted - Tredje pointdeling på stribe
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

Tredje pointdeling på stribe

Serie 4: BPI - Smidstrup 2-2 (2-2)

Lørdag eftermiddag tog BPI´s udvalgte i mod Smidstrup, i en kamp hvor vi kunne lukke hullet til efterfølgerne, og faktisk sikre os andenpladsen i puljen.

Sådan gik det desværre ikke helt, da Smidstrup ville lege med, og fordi en fodboldkamp kun varer 90 minutter.

Vi kommer planmæssigt foran, da Basse sætter hovedet på et indlæg, og sender den i kassen. Inden da havde vi haft et hav af både 100 procent chancer, og dem man bare skal score på, men ind ville bolden ikke.

Det bliver 2-0 til hjemmeholdet, da Simon Hauritz presser op i venstre side, og udnytter et svagt forsvarsspil, til at sparke den i det lange hjørne.

Smidstrup kommer med et primitivt fodboldspil, som desværre lykkedes på den regnvåde bane - Der blev udelukkende "pumpet" lange bolde frem på banen, men det gik også godt 2 gange i første halvleg, og næsten 1 gang efter pausen.

Bortset fra det ene løb mod Sebastian´s mål i anden halvleg, er det hjemmeholdet der sidder på kampen. Der bliver forsøgt at kombinere sig ind i feltet til afslutning, skud ude fra og indlæg til vores normale hovedstødsstærke folk, men i dag dansede bolden lige uden om stolperne eller i favnen på deres målmand - gad vide om vi havde scoret, hvis vi havde spillet 10 minutter mere ?

Et resultat, som må betegnes som værende skuffende - en kamp vi skulle have vundet, og også ud fra en førring på 2-0 efter en halv times spil.

Nu bliver det en spændende afslutning i puljen for BPI. Et hurtigt regnestykke viser at hvis vi får 7 point de næste 3 kampe er vi garanteret at slutte på 1. pladsen. Ellers skal vi minimum have det samme antal point som SDU i de sidste tre kampe.

Mister vi 1. pladsen i puljen ? - Nej, det håber jeg ikke, men nu skal arbejdshandskerne på, og have fuldt fokus i de sidste kampe. Der må ikke tages let på en eneste bold, for alle holdene vil lugte blod og se om de kan drille os i oprýkningen, sammenholdt med at SDU får 3 "gratis" point, i den aflyste kamp mod Taulov.

Rykker vi op ? - Ja, det skal vi efter 11 kampe i puljen som ubesejret, men vi må ikke tage let på opgaven. Der er også mulighed for at rykke op på puljens 2. plads, da de 12 bedste 2´ere i Jylland tager en oprykning, og det SKAL vi være en del af, ellers må efteråret betegnes som skuffende.

Vi går naturligvis efter at beholde puljens 1. plads, og alle sejl sættes ind på at det lykkedes. Lørdagens kamp var lige et dyk i et ellers flot efterår - vi er der igen, når vi gæster Herslev på banerne ved Herslev Skole på lørdag den 21. oktober kl.: 12:00 i en kamp hvor vi allesammen har ild i øjnene, for at få de næste 3 point på kontoen.

Håber at i vil tage turen til Herslev på lørdag, for at støtte drengene  i kampen om at beholde puljens 1. plads.

Ses vi ?

 

Jesper, Træner serie 4