Bredstrup-Pjedsted - Remis i topkamp
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

Remis i topkamp

Serie 4: BPI - SDU 0-0, (0-0)

Dagens kamp mod SDU var henlagt til kunstgræsbanen i Madsby grundet meget vand på Santrol Arena. Til dagens kamp var holdet uden Peter Ege, som var på studietur og Mads Dahl som er på vej tilbage fra en skade.

Det var rækkens nummer 1 mod nummer 2 - en vigtig kamp om BPI kan tillade sig at kigge efter rækkens 1. plads og oprykningen til serie 3.

SDU kommer uden deres normale anfører, som efter sigende er langtidsskadet - noget som BPI i dagens kamp skal være glade for - for hvis han havde fået en af de chancer som SDU fik i første halvleg, så var han nok kommet på scoringstavlen.

Det er SDU der har de fleste - og største muligheder i 1. halvleg, men en stærkt spillende Sebastian i målet var lige hvor han skulle være. Vi kommer til sporadiske muligheder i første halvleg, men ligesom i den sidste kamp od KFUM har vi mange hjørnespark, som vi har mulighed for at putte i kassen.

Efter pausen bringer vi Philip Sander i spil, og han bringer noget fart og boldkontrol til holdet. Både ham, Jonas og Basse får et par muligheder i anden halvleg, men det bliver ved "lige ved og næsten."

Det er en kamp med muligheder i begge ender, men den største kommer nok 3 minutter før tid til Niels Basse, da han får bolden fri for målet, men han sparker den desværre lige på deres målmand.

Uafgjort er nok det mest retfærdige resultat, og havde Basse scoret, så havde det nok været tyveri af 3 point. Vi havde selvfølgelig gerne set han havde scoret, men i dag var ikke dagen.

Nu bliver opgaven at få ild i øjnene på spillerne i de sidste kampe til puljen er afgjort. Vilje og gejst skal vi have tilbage til holdet og den enkelte spiller, så vi kan få afgjort tingene hurtigst muligt. Der er jo ikke noget at sætte en finger på, efter 26 point i 10 kampe, og indtil videre ubesejret i turneringen. Min pointe er bare, at vi skal kunne holde fokus og være sultne i de sidste 4 kampe - De tidligere resultater i efteråret gør os selv til vores værste modstandere, og selvom vi har vundet den første kamp, så må vi ikke tage let på opgaven.

Tak for støtten i Madsby - Næste kamp er på hjemmebane mod Smidstrup. Vi spiller lørdag den 14. oktober kl.: 15:30 hjemme på Santrol Arena. Håber vi ses på sidelinien.

Jesper, Træner serie 4