Bredstrup-Pjedsted - Pointdeling på Randalsvej
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

Pointdeling på Randalsvej

Serie 4: Fa. KFUM - BPI, 3-3 (3-1)

Lørdag spillede BPI en yderst vigtig kamp for at blive i toppen af serie 4. Kampen var desværre flyttet fra banen ved Egeskovvej, til plastikgræs på en flot sensommerdag. En beslutning som klubbens udsendte ikke forstod meget af.

KFUM kommer med et MEGET ændret hold i forhold til de kampe de har spillet i første halvdel af sæsonen. Der var flere spillere der har flere kampe på deres førstehold, end deres andethold i løbet af efteråret. 

Det er en tæt kamp, som det altid er mod de hvide fra Randalsvej. Efter ca. 15 minutter prikker Jonas bolden forbi deres højre back - målmanden er ikke sikker på om han skal ud eller blive - Jonas sparker den i en bæ7lød bue ind til Mads Dahl der sætter hovedet på til 1-0 til de gule.

KFUM får desværre udlignet til 1-1, da vi ikke får ordentligt sparket væk efter en dødbold.

Nu bliver det underligt - KFUM bliver præsenteret for et af flere gule kort, men alligevel lykkedes det for dem at score to mål mens de er i undertal. Begge mål ser vi ikke for godt ud på målmandsposten eller i forsvaret.

Midt i første halvleg må vi skifte Mads Dahl ud, med en fodskade - ind kommer Frederik Mønster, som er sulten efter at få gang i målscoren. I pausen siger jeg til ham, at hvis han skal vælge at spille en brandkamp, så måtte det gerne være i dag.

Som sagt, så gjort.

Efter 58 minutter sparker han køligt bolden i kassen, og efter 76 minutter sparker han et frispark i kassen ved nærmeste stolpe.

Resultatet bliver 3-3 på Randalsvej - Set over 2. halvleg er jeg ked af at vi ikke vinder kampen, da KFUM stort set INTET har at komme med. Vi har op til flere chancer for at putte det afgørende mål i kassen - bl.a. er der flere hjørnespark fra Jens, der bare skal pustes over stregen, men i dag var ikke dagen.

Jeg kan berolige folk med, at hvis det lykkedes os at snuppe en oprykningsplads i efteråret, så viste drengene i går at de sagtens kan spille op med spillere, som spiller i serie 3 til dagligt. KFUM må have haft et stærkt serie 6 hold til rådighed i søndagens kamp ;-)

Godt gået, gutter - igen et fremragende comeback efter flere udskiftninger i vores trup til dagens kamp. Nu ser vi frem til næste kamp, som spilles på hjemmebane mod Taulov søndag den 1. oktober kl.: 15:00 - Den omvendte kamp vandt BPI med 10-1.

Tak for støtten på Randalsvej mod KFUM - Ses vi søndag på Santrol Arena ?

Jesper, Træner serie 4