Bredstrup-Pjedsted - Sten´s første mål i den gule trøje...
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

Sten´s første mål i den gule trøje...

Serie 4: BPI - Gauerslund 7-0 (4-0)

Søndag spillede klubbens serie 4 hold en yderst vigtig kamp for at bevare topplaceringen og måske endda udbygge føringen i rækken.

Kampen var mod rækkens bundhold Gauerslund - en kamp som er rigtig svær at spille. I tirsdags spillede vi en topkamp, som ville være dejlig at vinde - i dag spiller vi en kamp mos bundholdet, som vi SKULLE vinde.

Gauerslund kom vist med et par spillere fra serie 2-truppen - det var i hvert fald ikke samme spillere, som klubbens udsendte ellers har set i andre kampe.

Banen er tung - meget tung - men Jonas er ligeglad, han scorer til 1-0 efter 4 minutter, da Jens sparker et godt hjørnespark ind i hovedet på ham. Jens havde flere gode spark i dagens kamp, og havde også næstsidste fod på flere af dagens mål.

Kampen er nok en af dem som Sten vil huske. Efter 10 minutter sparker Sten os foran med 2-0, da han får bolden fra Jens inde i modstanderens felt. Rygtet vil vide at det er Sten´s første mål i den gule trøje, trods et hav af seniorkampe for klubben. Publikum på Santrol Arena kunne i hvert fald ikke huske, at de nogensinde har set Sten score, men i dag kom dagen.

Det var en underlig kamp på Santrol Arena - Banen var tung, solen bagte ned, og spillerne fortæller at det var en hård kamp at spille, selvom det nu ikke gik sådan rigtigt stærkt derinde. Niels Basse og Mads Dahl kvitterer begge med en hver inden pausen, så stillingen er 4-0 til BPI.

Jeg beder drengene om at byde ind med noget mere - i hvert fald tempo og gnist - det tager Peter Ege lige en tand for alvorligt, da han 10 minutter efter pausen bliver præsenteret for det gule kort. Mens Ege lige køler af, så gør Jonas det til 5-0.

Jeg tager lige en kort snak med Ege om at han nu skal holde hovedet koldt, når han kommer ind efter 10 minutters pause - den valgte han desværre at overhøre, da han kun er på banen i tre minutter, før han bliver præsenteret for "ostemad" nummer to. En situation der kan diskuteres, men dommeren ved bedst.

Selvom vi spiller i undertal, er det stadig os der er mest effektive. Efter 78 minutter scorer Jonas til 6-0 og to minutter senere gør Basse det til slutresultatet 7-0.

Modstanden var bedre end at de skulle tabe så stort, men i dag var det os der red på bølgen.

Når både Sten scorer og Sebastian holder rent bur i samme kamp, så vinder vi også ;-)

Vi fik desværre ikke hjælp fra Smidstrup, som taber med 6-2 i Kolding til SDU.

BPI spiller næste kamp lørdag den 23. september kl.: 15:00 mod Fredericia KFUM på udebane i KFUM-parken. Vi håber at flere vil tage turen til Randalsvej, for at støtte drengene. Det ligner efterhånden en topplacering i puljen, men der skal stadig arbejdes i alle kampe - Vi får ikke noget foræret.

Tak for støtten på stadion i dag - ses vi lørdag i KFUM ?

Jesper, Træner serie 4