Bredstrup-Pjedsted - Stille søndag på kontoret
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

Stille søndag på kontoret

Serie 4: Bramdrupdam - BPI, 1-8 (0-6)

Søndag skulle BPI spille en nøglekamp for at blive ved med at blive i toppen. Turen gik til Bramdrupdam, mod et hold vi tabte 3-0 til på hjemmebane i foråret.

Det var en rigtig søndagskamp, og enkelte spillere kunne nok have passet deres seng lidt bedre end tilfældet var. Opvarmningen bar præg af træthed og der skulle ledes langt efter lidt tænding.

Bramdrupdam var måske lige så "søndags-ramt" som os - i hvert fald var der ikke så meget i dagens modstander. Efter 10 minutter fører vi med 2-0 - 1-0 ved Basse og 2-0 ved Jonas. Det bliver 3-0 Ved Søren Fyn, da Martin smækker et frispark ved bagerste stolpe og lige i hovedet på Søren.4 minutter senere scorer Mads Dahl til 4-0, inden hhv. Jonas og Basse scorer til halvlegsstillingen 6-0 til BPI.

Udskiftningerne kommer i pausen - Jens kommer på venstrekanten, og Frederik Mønster kommer op i angrebet.

Philip Sander, som spiller en fremragende kamp og op til flere gange holder legestue med modstanderen scorer til 7-0 efter 8 minutter af 2. halvleg.

Så vælger dommeren at holde en pause i dagens kamp, efter et par "meteorologer" fra Bramdrupdam begyndte at snakke om lyn og torden. Indrømmet at det var kulsort over Smidstrup, men der var ikke noget der gjorde at vi ikke kunne fortsætte kampen.

Vi havde ca. 10 minutters pause, mens de udsendte "vejreksperter" på sidelinien sammen med dommeren diskuterede om massakren skulle fortsætte. Vi fik lov at spille kampen til ende - Bramdrupdam fik en noget dum reducering, inden Frederik Mønster scorede til slutresultatet 8-1 til BPI.

Igen - en fremragende holdpræstation mod et hold som ikke ramte den forventede dagsform. Dagens BPI´ere må nok være Philip Sander, Basse, Dahl, Fyn og Sten.

Nu venter et vaskeægte topopgør. Tirsdag den 12-09-17 tager vi kl.: 18:00 i mod SDU fra Kolding. Begge hold er ubesejret, og SDU har en målscore på +22, mens BPI har en målscore på +23. En kamp der kan give et tegn på om det for alvor kan lugte af topplacering for BPI i efteråret. 

Tag konen, kæresten, naboen og hunden under armen og kom op og støt drengene på Santrol Arena. Sig derhjemme at du sørger for aftensmaden - Marianne har nemlig lovet at grillen er tændt med pølser og brød.

Vi håber på stor opbakning på tirsdag på Santrol Arena klokken 18:00 - Drengene er helt klar.

Ses vi ?

Jesper, Træner serie 4