Bredstrup-Pjedsted - Stærk holdpræstation i Smidstrup
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

Stærk holdpræstation i Smidstrup

Serie 4: Smidstrup - BPI, 1-4 (0-3)

Torsdag aften spillede BPI en nøglekamp på udebane mod Smidstrup. Vi vinder fuldt fortjent, og får endda lige lidt til målscoreren og det indbyrdes forhold.

Holdet var helt klar fra start, og måske endda lidt overtændt, da Peter Ege allerede i det 2. minut bliver præsenteret for det gule kort. Det gormår Smidstrup ikke at udnytte, og vi bliver spilstyrende igen, da vi bliver fuldtallige.

Vi kommer fortjent foran ved Anders "kok" midt i første halvleg, da han dukker op i feltet og sparker et fladt indlæg i kassen. Så ville Basse lege med - han scorer 2 mål i slutningen af 1. halvleg. Det første hvor han får presset forsvar og målmand helt i bund - og det andet hvor han løfter den over målmanden fra midten af deres banehalvdel.

2. halvleg bliver en tæt kamp på midten med chancer i begge ender. Sebastian tager hvad der kommer til ham, og viser god ro i målet. Vi kunne også have scoret et mål eller to, men det skete ikke.

I det 88. minut reducerer Smidstrup på en lidt uheldig bold, som Sebastian nok skulle have taget...

Smidstrup forsøger at satse lidt, og det giver plads til Jonas i højre side af feltet, hvor målmanden kommer ud og bokser ham i hovedet, og dommeren fløjter straffe til os. Martin Stigbjerg scorer sikkert til slutresultatet 4-1 til BPI.

En stor ros til hele holdet, for at yde en stor og den rigtige indsats - kampen forløb faktisk som jeg havde regnet med. Philip Sander gør et godt indhop, Jonas arbejder hårdt på kanten, Basse rammer målet, og har en makker oppe foran i Mads Dahl. Forsvaret med Ege, Sten, Pinto står rigtig godt, og får afvist mange angreb.

Vi har nu spillet 3 kampe og har 9 point, og ligger lunt på en 1. plads i puljen. Herslev har desværre meldt afbud til lørdagens kamp på Santrol Arena, så der vinder vi med 3-0 uden kamp, og går på 12 point for 4 kampe.

Næste kamp for serie 4 er så igen på udebane mod Bramdrupdam - Kampen spilles søndag den 10-09-17 kl.: 13:00, og holdet håber på stor opbakning til endnu en nøglekamp.

Tak til dem der tog til Smidstrup for at støtte holdet.

Jesper, Træner serie 4