Bredstrup-Pjedsted - Taulov -BPI 1-10 efter 1-5 ved halvleg
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

Taulov -BPI 1-10 efter 1-5 ved halvleg

BPI spillede en flot kamp mod en  middelmådig modstander i aften, og det gav en meget stor sejr i lokalopgøret mod Taulov. Retfærdigvis skal siges,  at der var kun 5-6 spillere med fra Taulov, som var med til at rykke ned fra serie 3, men alligevel. BPI kom foran 1-0 efter 30 sekunder på et hovedstødsmål af Simon Grauslund efter flot opspil af Mads Dahl. Niels Basse gjorde det efter 4 minutter til 2-0, da han scorede sikkert alene med målmanden. Taulov fik reduceret til 2-1, i en situation, hvor BPIs forsvar var for passiv, men heldigvis gjorde Mads Dahl det til 3-1 på hovedstød efter et hjørnespark fra Martin Stigbjerg, da var der spillet 14 minutter, så der var smæk for skillingerne. Simon Grauslund afgjorde kampen, da han scorede flot direkte på frispark til 4-1 og kort inden pausen scorede Mads Dahl til 5-1. 

I pausen gik en småskadet Niels Basse ud og Johan Ladegaard kom på banen, han spillede en fin 2 halvleg.  Mads Dahl scorede i starten af 2 halvleg og forhindrede, at Taulov på nogen måde kom med i kampen,  kort efter øgede Jonas Sørensen til 7-1 efter en flot lang aflevering som han  løb ind og prikkede i nettet. Det blev 8-1 på straffespark ved Ramon forinden havde Peter Ege tilladt sig at misbruge et straffespark, det kom efter kampens flotteste angreb som Peter selv startede og blev spillet fri af Ramon, på Peter Eges flotte solotur blev han fældet, men brændte som sagt hans straffespark. 9-1 blev det ved Søren Fyn på hovedstød og Mads Dahl lukkede og slukkede til 10-1 og han har dermed scoret 6 mål i 2 kampe, en flot start i den gule trøje. En super kamp af BPI som var tættere på 15-1 end Taulov var på 10-3 spillet flød flot og der var mange gode angreb, imponerende at alle spillere kunne holde koncentrationen. Mon ikke at Taulov for en stund er færdige med, at skrive at vi er nogle bønder og bonderøve fra Pjedsted...

Hævn blev der ihvertfald taget iaften og den er altid sød -:)

Næste kamp er endnu et lokalopgør, her bliver modstanden af en helt anden kaliber, nemlig Smidstrup på udebane på tirsdag den 22/8 kl 1900.

Det bliver en meget jævnbyrdig dyst, hvor BPIerne skal helt op på mærkerne, hvis vi skal have noget med hjem. Men vi har fået en meget flot start på turneringen og det skal give selvtillid og ikke blive en sovepude.