Bredstrup-Pjedsted - Sejr i lokalopgør
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

Sejr i lokalopgør

Serie 4: BPI - Smidstrup/Skærup IF 1-0 (0-0) 

Næstsidste kamp i turneringen var et lokalopgør mod Smidstrup hjemme på Santrol Arena. Det omvendte opgør havde vi desværre tabt lidt unødvendigt med 4-2, så vi havde revanche til gode.

Kampen starter meget tæt - det er det generelt igennem hele kampen - med chancer i begge ender. Der er god tænding på spillerne på en flot solskinsdag i Pjedsted, og man kan godt se at Smidstrup jagter en mulig oprykning til serie 3.

Første halvleg er uden det store at skrive hjem om i forhold til store oplagte chancer, men vil alligevel lige nævne Frederik Mønster der kommer igennem med målmanden, men afslutningen sidder lige i favnen på målmanden.

Vi går til pause med 0-0, men er helt klar over hvad der skal ske i 2. halvleg. Vi får det talt igennem og lige fyldt væskedepoterne inden det går løs igen.

Vi får sat Michael og Ramon på banen kort inde i 2. halvleg - og sidstnævnte skulle vise sig at blive dagens matchvinder. Vi får et frispark oppe omkring deres felt - Simon Grauslund, som er blevet skiftet ud i stedet for Ramon, får en kort hovedrolle, da vi laver selvsamme indskiftning som derude, nemlig at Sten kommer ud på bænken, og Graus ind for at sparke. Graus sparker frisparket - den bliver rettet af i muren - men ved bagerste stolpe stiger Ramon til vejrs og header den ind mellem venner og fjender. Efter scoringen kommer Sten ind igen og spiller videre i forsvaret :-)

Resultatet bliver 1-0 til hjemmeholdet, i en kamp hvor det kunne gå begge veje, men vi er begyndt at have momentum og få pointene. I dagens kamp er det en god holdindsats der skal fremhæves, men det er også svært at komme udenom den arbejdsindsats Jonas lagde for dagen.

Nu venter sidste kamp i foråret - en hjemmekamp mod Erritsø GIF - som spilles søndag den 18. juni kl.: 11:00 og bliver en del af byfesten. Jeg håber at se mange på sidelinien, så vi kan få sendt spillerne på sommerferie med et godt resultat mod Erritsø.

Jesper, Træner serie 4