Bredstrup-Pjedsted - Fortjent sejr over topholdet
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

Fortjent sejr over topholdet

Serie 4: Øster Starup/Vester Nebel - BPI, 1-3 (1-1)

Den anden kamp på 3 dage var på udebane mod puljens tophold Øster Starup/Vester Nebel. Et hold vi har spillet mod to gange før i dette forår - en gang i træningsturneringen, og den første hjemmekamp i turneringen.

Det var BPI der havde revanche til gode efter at have tabt med 3-0 på hjemmebane. En revanche som jeg var klar til at søge til trods for et par afbud til kampen.

Vi gik på banen med en tilpasning af vores foretrukne formation, og vi skulle ikke spille mange minutter, før end vi alle stod med opfattelsen af at det var den rigtige vej frem.

Det er en tæt 1. halvleg med chancer i begge ender, men med klart bedre spil af BPI. Fyn havde flere gode nærkampe med modstanderens Boutrup - 2 spillere der giver og tager i hovedspillet.

Vi kommer desværre bagud med 1-0 i midten af første halvleg - nok det eneste tidspunkt i kampen vi ikke står helt rigtigt. Heldigvis får vi fuldt fortjent udlignet ved Peter Ege i halvlegens sidste minut, da han bliver spillet blank foran mål af Søren Fyn - måske det var en dårlig afslutning, men Ege var ligeglad og sparkede den i kassen.

I starten af 2. halvleg misser Frederik Mønster desværre en friløber - Mønster kunne måske have scoret en enkelt i dag, men han var en konstant trussel oppe foran.

Søren Fyn bringer os på 2-1 efter et perfekt slået hjørnespark af Jens.

Emil Erbs, som er kommet ind fra 2. halvlegs start kommer godt fri i højre side, og sender bolden ind mod mål - den rammer fjerneste stolpe og in på målmanden, men desværre går den i spil igen. Emil hat haft to rigtig gode indhop i de sidste kampe.

Vi kommer fortjent på 3-1, da Jens sparker den i kassen fra kanten af feltet. Jens spiller en rigtig god kamp på den centrale midtbane, sammen med Martin der ligger flere gode bolde til vores angribere.

En sejr der ikke kan indvendes noget i mod. Fuldt fortjent, på en dag hvor spillerne og holdet viser potentialet.

Jeg kan godt se hvorfor Øster Starup/Vester Nebel er tophold i puljen, da de har mange gode spillere. På dagen var vi bare bedre, og specielt fordi vi i´fik lukket rummene godt af, med vores lille justering.

Næste kamp er nu på tirsdag den 30-05-17 hjemme på Santrol Arena kl.: 19:00 - Gad vide om stimen fortsætter ?

Jesper, Træner serie 4