Bredstrup-Pjedsted - SÅ VAR DEN DER...
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

SÅ VAR DEN DER...

Serie 4: BPI - Somalisk Fodbold Kolding 5-4 (1-2)

Kristi Himmelfartsdag tog BPI serie 4 hjemme i mod Somalisk Fodbold Kolding i en kamp om hvem der skulle kigge mod bunden af tabellen. Kampen var blevet mere vigtig efter andre resultater tidligere på ugen, hvor bunden af rækken var kommet tættere på.

Somalisk kommer til BPI med dygtige individualister med fart i bolden. BPI sidder egentlig godt på kampen, men der er chancer i begge ender.

Som det er skat før i dette forår kommer vi desværre bagud med 1-0 og desværre også 2-0. Efter en dødbold får Ramon reduceret på et hovedstød til 1-2, som også er stillingen ved pausen.

Vi går i omklædningsrummet og aftaler at vi finder yderligere 10 procent - hjælper hinanden - og sætter os helt tæt på vores direkte modstander. Vi skal fortsætte med at true med spark udefra og samtidig tage løbene forbi deres bagkæde.

Så starter der ellers en anden halvleg, hvor de mange fremmødte på stadion fik noget for pengene.

Anders får sparket den i kassen ved nærmeste stolpe til 2-2. Somalisk får lavet et flot mål helt oppe i hjørnet til 2-3.

Indskiftede Emil Erbs havde fået besked på at arbejde hårdt, lave ravage oppe foran og sparke hvis han fik pladsen - Pladsen fik han, og et tørt hug gav os udligningen til 3-3.

Jonas går desværre i en tackling omkring eget felt, men den eneste der er i tvivl om at det er "ren bold" er dommeren. Han er den eneste der kan se at der skal være straffespark i denne situation, og vi er stadig i tvivl om tacklingen overhovedet er inde i feltet. Somalisk kommer foran 4-3 på et af de få straffespark som Sebastian ikke har reddet i denne sæson.

Samme Jonas bringer skaden god igen ved hans udligning til 4-4 efter et godt løb på tværs af banen, og derefter i dybden og sparker den i kassen.

Der var fart over feltet i 2. halvleg på Santrol Arena.

5 minutter før tid lykkedes det Simon Grauslund at sparke den i kassen ude fra kanten af feltet, hvor han fanger deres målmand på det forkerte ben. Et resultat der holder kampen hjem, selvom der var få chancer til begge hold.

Det var yderst vigtige 3 point til hjemmeholdet, som ligger yderligere afstand til bunden. Holdet er i en lidt underlig midterplacering - vi har 7 point ned til risikoen for nedrykning, mens vi har 5 point op til 2. pladsen og mulig oprykning, med 5 kampe tilbage. Jeg tror ikke længere at vi skal frygte nedrykningen, men om vi rammer toppen af rækken må vi se efter den sidste kamp i juni måned.

Dagens kamp var en stor holdindsats, med 2. halvleg som det bedre. Dejligt at se at de spillere der kommer i angrebet alle får scoret mål i dag. Det er også svært ikke at nævne Jonas´s arbejdsindsats både defensivt og offensivt - det ser ud som om at han er på vej tilbage efter lidt bøvl med bentøjet.

Næste kamp: Søndag den 28.05.17 kl.: 16:00 på udebane mod Øster Starup/Vester Nebel.

Vi spiller igen på Santrol Arena allerede tirsdag den 30.05.17 kl.: 19:00 mod SDU Kolding

 

Jesper, Træner serie 4