Bredstrup-Pjedsted - Lige ved og næsten...
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

Lige ved og næsten...

BPI Serie 4. Søndag var BPI en tur i Kolding for at spille mod SDU på banerne ved Kolding Stadion.

Det var en kamp mellem to midterhold, hvor tre point ville sende vinderen med i topstriden igen.

Vi kommer foran midt i første halvleg, da Jens modtager bolden, trækker ind i banen og sparker den i kassen ved forreste stolpe. Resten af 1. halvleg bliver en kamp på midten af banen med sporadiske chancer til begge hold. BPI spiller en rigtig god halvleg, men god boldomgang og klogt fodbold i alle kæder.

2. halvleg starter på samme måde med godt spil af BPI. Desværre kommer vi til at stå skævt på en bold i dybden fra SDU, som giver frit løb mod Sebastian i målet, og de udligner desværre til 1-1.

Vi får gang i udskiftningerne for at bringe friske ben på banen, men desværre bliver det et kort indhop fra Michael, da han efter et par minutter bliver præsenteret for dommerens gule kort. Et dumt gult kort, da han rører ved/sparker til bolden efter at der er blevet fløjtet et frispark til SDU. Måske er det en lidt tynd kendelse, men han giver dommeren mulighed for at fløjte den, og så kommer man ud på sidelinien i 10 minutter...

Det var 10 minutter som SDU skulle bruge - de bruger perioden til at komme foran både 2-1 og 3-1 - to mål der nok desværre kan tilskrives personlige fejl. Vi får reduceret ved Hauritz på et straffespark, og forsøger at gå efter det ene point de sidste 10 minutter, men det blev ved "lige ved og næsten." Det gør ondt når man egentlig har chancerne oppe foran mål, men at en personlig fejl i defensiven er så afgørende for vores kampe.

Ikke at det skal være nogen undskyldning, men vi er i et forår hvor andre aktiviteter for spillerne i klubben gør at der er afbud på kampdage, og at det sjældent er det samme hold der stiller op to kampe i streg. Vi må spille med de spillere der er til rådighed på kampdage, og se hvor langt vingerne kan bære. Spillemæssigt var det en rigtig god kamp, og flere tilskuere - også uden sympati for BPI - var forbi mig og sige at dagens resultat var ufortjent. Det er en holdning jeg tager med mig, for vi er et godt hold - men vi er desværre stadig uden momentum i øjeblikket.

Til dagen kamp skal forsvaret med Sten, Pinto og Anders fremhæves for at spille en god kamp, hvor det også var dejligt at se Jens putte den i kassen igen.

Op på hesten igen - vi nærmer os igen en "engelsk uge" - næste kamp er på hjemmebane torsdag den 25. maj kl.: 15:00. Vi spiller igen søndag den 28. maj og tirsdag den 30. maj.

 

Jesper, Træner serie 4