Bredstrup-Pjedsted - Som nat og dag...
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

Som nat og dag...

Serie 4: Smidstrup/Skærup - BPI 4-2 (2-0)

 

Tordag den 27. april spillede BPI en vigtig nøglekamp om at holde 2. pladsen i puljen.

Det var en meget blandet oplevelse, hvor 1. halvleg var noget af det ringeste holdet har spillet i 2017. Man ramte ikke hinanden - heller ikke på de nemme bolde, og vi var ikke rigtig farlige foran mål.

Bagud 2-0 ved pausen fik holdet en opsang og fik at vide at vi skulle sætte os igennem, være tæt på sin direkte modstander, og sørge for at komme først på bolden. 

Det hjalp - skeen kom i den anden hånd - og vi sad på 2. halvleg lige fra starten. Vi får reduceret ved Frederik Mønster der saksesparker den i kassen. Udligningen kommer direkte på frispark ved Simon Grauslund, som udplacerer målmanden. Vi presser på for alle 3 point, men så sker det der ikke måtte. Smidstrups angriber får bolden på kanten af feltet og afdribler 5-6 af vores spillere i eget felt, sparker på mål, som snitter Sebastian og skruer lige præcis, så den kan komme ind over stregen.

Vi satser hele butikken for at få point, men de får en dødbold i den ene side udenfor feltet, hvor vi ikke får fulgt med vores mand, som uhindret kan heade den ind til slutresultatet 4-2.

Vi er et hold som virkelig har brug for at tingene lykkes for os. Vi har brug for at komme ind i en stime af medgang, at "andenbolden" lander foran en gul i stedet for vores modstander. Vi mangler lige heldet. Vi tager arbejdshandskerne på i næste uge, og så er vi også klar til endnu et lokalopgør på lørdag den 6. maj hjemme mod Erritsø kl.: 15:30 på Santrol Arena.

Jesper, Træner serie 4