Bredstrup-Pjedsted - Der blæste en vældig vind...
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

Der blæste en vældig vind...

Serie 4: Amnitsbøl/Egtved - BPI 1-2 (1-1) Søndag var BPI taget til en meget vindblæst bane i Egtved. Vinden var på langs af banen, og havde man medvind, så kunne målmanden faktisk sparke fra felt til felt.

BPI starter i modvinden, men er gode til at holde den langs jorden, og spiller en meget fornuftig gang fodbold. Modstanderen ønsker at stå højt på banen, for at trække offside - en handling som kampens dommer var helt enig i, da han fløjtede offside på samtlige fremadspillet afleveringer på deres banehalvdel - Synd vi ikke råder over Christiano Ronaldo, så er det ikke sikkert de var blevet fløjtet :-)

BPI kommer foran med 1-0 ved Kenneth, som modtager en flad bold tilbage i feltet, og med en kontrolleret indeside sætter den i kassen tæt under mål - med oplæg fra Jens.

Amnitsbøl får udlignet efter 43 minutter efter lidt rod og en manglende befrier foran vores mål - Det ser ud som om at deres afslutning bliver rettet af, og snyder Sebastian i målet, som ellers er helt ude ved stolpen for at hente den.

2. halvleg bliver en tæt kamp med god fight på midten, og spillet bølger i perioder frem og tilbage. Efter 72 minutter bliver Ramon spillet fri - men i stedet for at afslutte fra en spids vinkel får han kigget op, og ligger den spille af til en fremadstormende Peter Ege, som også ligger den forbi målmanden med en kølig inderside.

Resten af kampen bliver et forsøg på at udbygge føringen, men kampen ender med en sejr på 2-1.

En stor ros skal lyde til hele holdet, som virkelig havde taget arbejdshandskerne på. Det er helt nede fra Fyn, Sten og Pimenta som de bagerste til Martin og Ege på midten, samt en stor indsats fra de offensive Kenneth, Hauritz, Jens og et super indhop af Ramon.

Lad os beholde "skeen i denne hånd" så er vi helt sikkert med i turneringen igen.

Næste kamp er pokalkampen i Lunderskov tirsdag den 25. april kl.: 19:00

Jesper, træner serie 4