Bredstrup-Pjedsted - At kende sin besøgelsestid...
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

At kende sin besøgelsestid...

Serie 4: BPI - Øster Starup/Vester Nebel 0-3 (0-1) 2. Påskedag spillede BPI sin første turneringskamp på hjemmebane. Modstanderen var rækkens nummer 1 fra Øster Starup/Vester Nebel.

BPI sidder på kampen den første halve time, og med flere gode muligheder til at bringe sig foran ved Sander, Basse og Jonas, men ind ville bolden ikke.

Modstanderen er kommet til Pjedsted med taktikken om at sparke lange bolde frem mod deres forreste folk, og har vel ikke 3 sammenhængende afleveringer langs jorden igennem hele kampen. Det var banen nu heller ikke til, da det vist er længe siden den er blevet klippet. Græsset var i hvert fald så højt, at det ikke var nemt at spille bolden rundt på.

Øster Starup/Vester Nebel kommer foran efter ca. 35 minutter, da vores forsvar trækker en offside, der desværre ikke bliver fløjtet, og det bringer deres angriber alene med Sebastian i målet, som der bliver afdriblet og bolden bliver lagt ind i det tomme mål. Måske BPI skulle have haft et straffespark inden, da bolden bliver taget med hånden i feltet - endda over hovedhøjde - men den bliver desværre ikke fløjtet, selvom armen ikke var i "naturlig position"

I allesidste minut af første halvleg trækker Sebastian en feberredning frem, da han henter bolden helt oppe i hjørnet efter et hovedstød fra deres angriber.

Vi går ind i pausen, med troen på at vi sagtens kan vende kampen i anden halvleg.

Der går lige præcis 23 sekunder af anden halvleg, da vi kommer bagud 2-0. Bolden bliver igen sparket langt, og her går Sebastian og Søren Fyn fejl af hinanden, og så rammer bolden Søren´s skulder, og dumper ned foran deres angriber, der uhindret kan sparke den i kassen.

Resten af kampen bliver en jagt på at få point, men ind ville bolden ikke. Vi spiller den fornuftigt frem, men bliver ikke rigtigt farlige på den sidste tredjedel af banen. Vi kommer også i undertal da Peter Ege bliver præsenteret for det gule kort, men selv her er vi godt med, og bolden bliver stadig spillet så godt som banen tillader det.

I midten af anden halvleg får de tilkendt et lidt tyndt straffespark, men den nupper Sebastian i målet, og holder os inde i kampen.

I det 93. minut bliver det desværre 3-0 til Øster Starup/Vester Nebel, da vi bliver fanget i en omstilling fremme på banen, og de efter et indlæg kan heade den ind ved bagerste stople.

Et resultat som vi bestemt ikke kan være tilfreds med, men samtidig også et resultat der efter min mening ikke giver det rigtige billede af kampen. De to første mål de får er ikke noget man kan træne sig ud af, og den sidste er en omstilling i vores jagt på point. Det her var en af de dage, hvor bolden bare ikke ville i kassen - men vi tager igen arbejdshandskerne på, og får styr på aftalerne inden det går løs med 3 kampe på 5 dage i næste uge.

Næste kamp er på udebane mod Amnitsbøl/Egtved søndag den 23. april kl.: 17:00, inden vi starter på pokaleventyret i Lunderskov tirsdag den 25. april kl.: 19:00. Torsdag den 27. april gælder det igen turneringen da vi gæster de blå fra Smidstrup/Skærup kl.: 19:00

Jesper, træner serie 4