Bredstrup-Pjedsted - Turneringsstart for serie 4
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

Turneringsstart for serie 4

SomaliskFodbold Kolding - BPI 3-7 (1-3) Skærtorsdag spillede BPI første kamp i turneringen, som endte med et godt resultat på udebane mod Somalisk fodbold Kolding. BPI kommer resultatmæssigt godt fra land med en sejr på 7-3 efter 3-1 ved pausen.

Vi får en god start på kampen, da Philip Sander allerede i den fjerde minut putter bolde i kassen efter at være blevet spillet fri til et løb alene med målmanden. Dejlig start som gav ro på banen og på sidelinien. Det blev en kamp med utrolig mange brændte chancer, men i dag kan vi ikke give banen skylden. Det bliver desværre 1-1 efter en lille halv time, da modstanderen får lidt for meget plads på midten af banen, og sender bolden mod mål, som desværre bliver fanget i den kraftige sidevind der var i dag. Så vågnede BPI og i særdeleshed Niels Basse op - Han gjorde det til både 2-1 og 3-1 med få minutters mellemrum, efter godt opspil fra hver af kanterne.

I pausen bliver der snakket om at vi skal holde koncentrationen og være bedre til at udnytte vinden. Om det er det ene eller det ander er uvidst, men Sander er på pletten 2 minutter efter pausen.

I 2. halvleg er vi faktisk spilstyrende, og sidder på langt det meste. Der bliver måske slappet lidt for meget af i perioder, og deres 2. mål ser nemt ud, da der lidt uforståeligt kan stå to spillere helt fri omkring straffesparkspletten. Vi kører kampen flot hjem, og Niels Basse får nettet endnu engang, mens også Martin Stigbjerg og Kenneth Stjernholm får puttet den ind bag modstanderens keeper. Rygtet vil vide at det er Kenneths første mål som seniorspiller, men med det indhop han gjorde i dag, så har vi bestemt ikke set det sidste. Somalisk kommer på 3-7, i allersidste minut, da Anders kommer til at lave et unødvendigt straffespark, som de scorer på. Sten mente ikke der var straffe, og gjorde dommeren opmærksom på dette, hvilket resulterede i et gult kort fra dommeren, så han kunne gøre Niels Pimenta selskab på sidelinien, som også var blevet præsenteret for det gule kort ca. 10 minutter før tid.

Alt i alt en god premiere - vi kunne vel sagtens have scoret 12 mål uden nogen kunne indvende noget mod det. Godt spil af hele holdet i dag, og med spillere ude at rejse på påskeferie, så tegner det godt for foråret.

Vi får en forsmag på en topkamp allerede nu på mandag, når Øster Starup/Vester Nebel kommer på besøg på Santrol Arena. De har 9 point for tre kampe, og jeg forventer en tæt kamp med fuld koncentration fra hjemmeholdet.

Håber at se mange på stadion, hvis folk lige skal have lidt frisk luft fra påskefrokosten - vi spiller mandag den 17. april kl.: 13:00

Jesper, Træner serie 4