Bredstrup-Pjedsted - Serie 5 sparker sommerfesten i gang!
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

Serie 5 sparker sommerfesten i gang!

BPI - Kolding B 4-2 efter 3-2 ved halvlegen BPI´s serie 5 hold vandt i dag og sikrede sig dermed, den bedste placering for klubbens 2. hold i 23 sæsoner, med en flot tredjeplads. Kampen startede som lyn og torden. BPI kom desværre bagud 1-0, da Kolding B opsnappede bolden på midten af banen, og sparkede den ind bag en ellers velspillende Kim.

Derefter fik BPI overtaget. Emil Erbs udlinier fra kanten af feltet, med en velplaceret inderside, uden chance for målmanden. BPI fastholder et stort pres på Kolding B. Stewer bliver snydt for et klokkeklart straffespark. Emil Erbs får bolden på midten af Kolding B´s banehalvdel. Han dribler et par mand, og scorer derefter til 2-1. Kort efter, får Emil en dyb stikning i højre side af banen, og snyder atter et par mand, og sætter den mellem benene på en chanceløs målmand - der står nu 3-1 til BPI. Kolding B får desværre inden afslutningen af 1. halvleg reduceret til 3-2. 

ANDEN halvleg - Dan Jensen kommer på banen og får stabiliseret BPI´s forsvar. BPI kæmper bravt for at undgå udligning. 
I slutningen af 2. halvleg lukker BPI kampen med en indøvet detalje efter hjørnespark, hvor Stewer header præcist ned til Ramon, som efterfølgende sparker bolden ind til 4-2. 

Stor tak til alle de velmødte tilskuere, der lavede en kanon stemning på Satrol Arena og som efterfølgende var med til at fejre den flotte placering.