Bredstrup-Pjedsted - Invitation til klassisk koncert
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

Invitation til klassisk koncert

Jeg bor i Bredstrup med min familie. Jeg er klassisk sanger af profession og arbejder som kirkesanger i Taulov, underviser på Den Kreative Skole og Den Kreative Aftenskole og laver koncerter rundt omkring, kirkekoncerter især. 

I de forgangne to år jeg har gået på en overbygningsuddannelse på Syddansk Musikkonservatorium, som jeg afslutter med en stor eksamenskoncert 1. november i Odense. 

Koncerten er offentlig, der er gratis adgang, og jeg kommer vidt omkring i den klassiske genre. Det er en lidt speciel koncert idet vi starter koncerten i Sankt Hans Kirke, hvor jeg optræder med ensemblet Trio Ecclesia, som jeg er en del af. Vi laver ca en halv times kirkekoncert, og herefter går alle til musikkonservatoriet til ca 45 minutters koncert i koncertsalen, sammen med tre andre musikere. 

Fra pressemeddelelsen om koncerten:

Fra kirkerum til koncertsal – Debutkoncert med Louise Sletting Hvilborg

Sanger Louise Sletting Hvilborg debuterer fra Syddansk Musikkonservatories solistlinje. Programmet kommer vidt omkring og byder på både kirkemusik, verdslige sange og pause med indlagt gåtur, idet koncerten foregår både i Odenses smukke Sankt Hans Kirke og byens nye musikhus, Odeon.

Om koncerten udtaler Louise Sletting Hvilborg, som har diplomeksamen i klassisk sang fra Nordjysk Musikkonservatorium fra 2006: ”Min musikalske identitet har gennem årene formet sig sådan at kirkemusikken er blevet en væsentlig del af mit virke som udøvende musiker, men også det store repertoire af især tyske, engelske, franske og amerikanske kunstsange optager mig meget, og det har været vigtigt for mig, at min debutkoncert afspejler begge dele”

Debutkoncerten afholdes i to dele. Første del foregår i Sankt Hans Kirke i Odense, hvor Louise Sletting Hvilborg har følgeskab af Birgit Bauer, violin og Line Reinvang, orgel. De tre spiller sammen til daglig i kirkemusikensemblet Trio Ecclesia.

Programmet i Sankt Hans Kirke indeholder en kantate af Buxtehude, sange af Gustav Holst for stemme og violin og sange af den østrigske komponist Heinrich von Herzongenberg. 

Efter denne lille kirkekoncert går vi til Odenses nye musikhus Odeon, hvor programmet står på sange af Wagner og Britten akkompagneret af Janus Araghipour og sange af Ravel for sang, klaver, cello og fløjte med Asger Agerskov Buur på cello og Karen Marie Sørensen på fløjte.

Tid og sted: Sankt Hans Kirke, Odense og Oden 1. november 2017, kl. 17. Koncerten starter i Sankt Hans Kirke

Medvirkende

Louise Sletting Hvilborg, sang

Line Reinvang, orgel

Birgit Bauer, violin

Janus Aragipour, klaver

Asger Agerskov Buur, cello

Karen Marie Sørensen, fløjte