Bredstrup-Pjedsted - Forslag til søndagstravetur
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

Forslag til søndagstravetur

Hvis du vil ud og trave i det skønne vejr, så slå et smut ned i den gamle præstegårdshave i Gl. Pjedsted.

Her er man næsten færdig med at oprense søerne, men man kan stadig nå at se bunker af den plante, der hives op. Det er en spøjs langarmet plante med et vældigt mod på livet.

Søerne blev oprenset helt sidste år, men det lod planten sig ikke slå ud af.  Inde i krattet over mod marken ligger der nu et bjerg. Nuvel, det er også afklip fra skrænterne, men langt det meste er planten, som er hevet op fra vandet.

Hvis du ikke ved, hvor den gamle præstegårdshave ligger, så skal du gå til Gl. Pjedsted og så gå ned mellem de hvide rækkehuse på Pjedstedvej. Pludselig vil du skue ud over haven.

PS. Hvis du har lovet at hjælpe med at oprense Dons-søerne nede ved Ågade, skal du ikke lade dig slå ud.  Kommunen oprensede søerne i Præstegårdshaven for et et år siden lige så grundtigt, som Dons-søerne er oprenset.  Da vi oprensede søerne sidste år, fik vi at vide af kommunens biolog, at vi måtte forvente, at der ville være vild vækst de næste par år, men at det derefter vil aftage.  Så der er håb forude :-)  Selv om det nu er ganske hyggeligt at være med til.

kh Marianne Bitsch