Bredstrup-Pjedsted - Vinsmagning
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

Vinsmagning

Fredag d. 1. juni kl. 18.30 i skyttehuset

Med årets vinsmagning kan du både nyde en række gode vine, og få Pers gode historier serveret til.

”Vi afprøvede vinsmagningen sidste år til sommerfesten og alle 25 deltagere var glade for arrangementet, derfor prøver vi igen og fornyr arrangementet, så vi igen kan overraske deltagerne positivt”, forklarer Per Kohls.

Årets sommervine i Fredericia?
Sammen med vinhandlerne i Fredericia kårer vi årets sommervine. ”Vi skal finde den bedste rødvin til sommerens grillaftener. Der er også mange gode smagsoplevelser i hvidvinene, så derfor skal vi også kåre sommerens bedste hvidvin til terrassen,” siger Per Kohls. 

Alle Fredericias vinhandlere har vine med i konkurrencen:
Fredericia Vinhandel, Vinoble Fredericia, Vinmedkant og Vinspecialisten Fredericia. Vi har bedt dem om at finde en hvid- og rødvin, som de mener kan vinde konkurrencen. Så det bliver spændende at se hvad de byder ind med. En ting er sikkert: Alle vil gerne løbe med sejren, så vi kommer til at smage rigtig god vin. 

Sammen skal vi så smage og vurdere 8 vine. ”Jeg vil introducere deltagerne i teknikker til at vurdere de forskellige vine.  Alle har så mulighed for give hver vin en score. Jeg giver en grundig information omkring hver vin og supplerer med de oplevelser jeg har haft i vinens verden gennem årene” fortæller Per. 

Til smagningen bliver der, som sidste år, serveret små anretninger; tapas, ost, grillmad mm. 

Plads til dessert?
Mens vi venter på kåringen af Årets sommervine i Fredericia, vil der blive serveret lidt dessert med passende dessertvin. 

Køb billet