Bredstrup-Pjedsted - SparNord-løbet
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

SparNord løbet

Lørdag 2. juni kl. 9.00 start på skolen

Løb for den gode sag
Også i år kan alle børn og voksne i Bredstrup-Pjedsted løbe for den gode sag.  ”Vi har lavet en aftale med Julemærkehjemmene om at vi støtter det nye julemærkehjem, der er på vej i Landerupgaard, siger Nicolaj Wyke, formand for BPI. ”Og skulle projektet med Landerupgaard ikke blive til noget, så tilfalder pengene de andre Julemærkehjem. Der kan de helt sikkert gøre god gavn.”

Løb sammen med familien
”Løbet er for alle børn og de må gerne tage deres forældre eller søskende med på turen. Vi har indrettet os med en nem rute rundt i byen på 3 km, så den kan alle være med på. Når vi så når op til Santrol Arena løber vi alle sammen runder på stadion og så donerer vi 10 kr. pr runde. til Julemærkehjemmene, forklarer Alex Falkenstrøm, der sammen med Peter Blytækker og Morten Rasmussen arrangerer SparNord løbet.

BPI har overskud til andre
”Vi kan uden tvivl bruge pengene selv i foreningen,” siger Nicolaj, ”men det giver nu god mening at vi også giver en hjælpende hånd til andre børn og unge som måske ikke lige nu er en del af foreningslivet. Vi kan ikke hjælpe alle, men vi kan alle hjælpe nogen”, begrunder Nicolaj.

Skolen og SparNord hjælper løbet på vej
SparNord løbet har Spar Nord som sponsor og skolen som samarbejdspartner: ”Som lokalt pengeinstitut, ved vi hvor vigtigt lokalsamfundet er. Løbet og resten af sommerfesten er ikke muligt uden det store arbejde fra de frivillige og opbakning fra lokalsamfundet. Vi var derfor ikke i tvivl om, at Sparnord Fonden ville større BPI`s arbejde med sommerfesten” forklarer Torben Ploug, der er Direktør i SparNord afdelingen i Fredericia.

Løbet starter på skolen
Også skolen er med i samarbejdet omkring løbet. ”Vi skal starte med at varme op i skolegården og vi håber da at så mange elever som muligt har lyst til at være med. Afdelingsrådet har været med til at planlægge det her og jeg skal personligt nok løbe forrest ind til jeg bliver overhalet,” griner Lars Andersen, som er skoleleder på den lokale afdeling ”Skolesvinget” i Ullerupbækskolen.

Køb billet