Bredstrup-Pjedsted - Guld til BPI skytte
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

Bredstrup Pjedsted skytten Rene Kristiansen kan det næste år kalde sig for den store mester inden for DGI skydning på 15m, Rene vandt næsten alt hvad vindes kunne 2 individuelle mesterskaber på luftriffel og salonriffel. 1. foreningsholds mesterskab på luft og 2 mesterskaber på DGIlandsdelsholdet luft og cal.22. BPI havde 16 skytter med på de 2 landsdelshold som vandt de 2 kunkurrencer.Foto: Fra venstre Steffen, Rene og Rikke efter finalen.


Som nævnt så var det ikke kun Rene fra BPI der med ved DM i Vingsted, Åbenklasse holdet var tæt på at komme i finalen på luft men måtte se sig henvist til 5 pladsen kun 1 point fra finalen. Niels H Overgaard hentede  2 sølvmedalje i de individuelle skydninger på henholdsvis luft og cal. 22. lige ledes fik Mikkel D Hansen flot 4 plads på luft det er Mikkels første sæson i ungskytteklassen han valgte ved sæson start at springe juniorklassen over og starte i ung Mikkel blev 15 i starten af året så det er rigtig flot at han kan ligge i toppen.Foto: Fra venstre Morten, Sune, Niels og Rene.

BPI vandt foreningshold konkurrencen på luft med et forspring på 9 point til nr. 2. det 2 andet år at de vandt den skytterne Rene, Sune, Morten og Niels havde helt styr på riflen i de 2 skydninger de var igennem.

En lang og god weekend for BPI skytterne er slut med mange flotte resultater til følge.