Bredstrup-Pjedsted - BPI takkede for gæstfriheden
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

FB Fodbold - BPI 2 - 3 (1 - 1)

30' 1 - 0
31' 1 - 1 Mathias Itzke (Stig Andersen)
60' 2 - 1
86' 2 - 2 Tobias Zentio (Jens Ladegaard)
90' 2 - 3 Tobias Zentio (Mads Skanderup)

Lørdag eftermiddag var vi en tur i Ny Nørup for at spille mod FB Fodbold i en kamp hvor vinderen ville sætte sig på puljens førsteplads. Kampens betydning, høj sol samt fuld gang i den lokale byfest betød at rammerne var optimale for dagens topopgør.
I eftermiddagsheden var det de ca. 200 fadøldrikkende tilskuere, som havde det bedst i kampens første halve time efterfulgt af FB Fodbold, og sidst var der så os som led lidt i kampens start. Afbud betød endnu engang nye folk på nye pladser og det var medvirkende til.af vi i starten var presset af et stærkt FB-hold, med mange hurtige spillere. De havde en del halve chancer som heldigvis blev afværget af Stig, Søren Fyn eller en stærkt spillende Christian Svendsen i målet, men efter 30min går det alligevel galt , da FB scorede på et flot langskud.
FB fik dog ikke lov til at hvile på laurbærrene, for i angrebet efter finder Stig, Itzke i dybden som scorer sikkert. 1 - 1.
Kampen fortsatte med skvulpe lidt frem og tilbage, vi havde nogle få sporadiske forsøg mens Svendsen flere gange diskede op med nogle gode redning som holdte os inde i kampen.
Efter ca. en time får FB den 2-1-scoring som havde ligget lidt i luften, og da de et kvarter senere får årets største chance, tror vi alle at kampen er tabt. Men de vælger, at brænde det store tilbud. Efterfølgende var vi ikke for fine til at tage imod FB's håndsrækning og pressede på, for at få point med hjem. 5min før tid fik vi så udligningen da Jens fandt Tobias Zentio aka. 'Sheriffen' som plaffede 2 -2-målet ind.
Så havde FB pludselig travlt, men i stedet for en FB scoring var det, Sheriff Zentio der havde en sidste patron i revolveren og som afgjorde kampen med en kølig flad afslutning. 2 - 3 i kampens sidste sekunder.
Efter kampen kunne vi nyde sejren med en velfortjent fadøl i solen foran byfestens festtelt (venligt skænket af dagens værter. God stil FB Fodbold)

Næste kamp er søndag d. 1/9 kl. 16:00 hvor vi hjemme på Covia Arena tager imod Trelde i et vaskeægte lokal og topopgør. Vinder Trelde deres udsatte kamp mod Kolding SDU, ligger de også med 9 point for 4 kampe. Kom op og bak op omkring de Gule, vi får brug for jeres hjælp mod de rutinerede og kloge spillere fra Trelde. Som er anført af flere tidligere Erritsø spillere i form af Jimmy Pedersen og Lars Andersen som også har spillet flere sæsoner i BPI samt Peter Ege som jo også har spillet i BPI. Træner er Lukas Mortensen tidligere Fa KFUM som er en meget målfarlig spillende træner.
Grillen er tændt til tidlig aftensmad.

Niels ‘Pinto’ Pimenta