Bredstrup-Pjedsted - 1. oktober er farvel til Keld og goddag til Christian
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Hjemmeside for lokalsamfundet

Tak for et super flot fremmøde til vores FREDAGS-HYGGE i fredags. Det var dejligt at se så mange nye og gamle ansigter og med det flotte solskinsvejr, så havde vi en fed aften i selskab med Anders Gregersen og Tom Donovan.
 

Også tak for en flok opbakning til vores kok Kjeld Hindkjærs 25 års jubilæum. Et samarbejde som vi har været rigtig glade for gennem de sidste 25 år. 
Desværre har Kjeld meddelt os, at han ønsker at cykle ud på nye eventyr i sit liv fra den 1. oktober … 

Derfor har bestyrelsen været ude og finde en ny forpagter og vi har underskrevet en kontrakt med kokken Christian Erikstrup fra Kolding.
Christian er 30 år og har hjulpet Kjeld i huset, de sidste 2-3 år. Så han kender vores hus og vi er rigtig glade for at kunne få en ny kok til at passe gryderne i vores forsamlingshus!
Christians målsætning er at føre huset videre i samme ånd, med et personligt twist.


Vi glæder os til at byde Christian og familie velkommen i Pjedsted Kultur og Forsamlingshus fra den 1. oktober og vi ønsker Kjeld og Pia god vind på deres vej …
Christian kan til fremtidige arrangementer kontaktes på telefon: 4250 4093 og på mail: christian@koldingkokken.dk


Og så har forsamlingshuset fået lavet en JUBILÆUMS-ØL som vi sælger i gaveæsker….Overskuddet skal støtte vores arrangement og samtidig være en sjov ting ifbm med vores 25 års jubilæum med Kjeld.
Øllene kan købes i ELGÅRDEN, SALON CHIC og i Forsamlingshuset…..og sælges i 2-3 og 4 stk gaveæsker..Det er en classic der er lavet i samarbejde med Fur bryghus

Vh
Bestyrelsen